Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még boldog az életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még boldog az életem ezzel a pasival?

Figyelt kérdés
7éve vunk együtt de kb.másfél éve titokban beléptem egy új kapcsolatba és belezúgtam az illetőbe.2hónapig voltunk együtt mire kiderült.Én a régebbi kapcsolatot választottam, és azóta van egy 3hónapos babánk.Jól megvagyunk,de nem szeretem "úgy".Mit lehetne tenni,hogy jobb legyen?
2009. ápr. 18. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sok időnek kell eltelnie az biztos.Főleg ha szerelmes voltál a másikba.De miért nem a másikat választottad?Ha megcsaltad a párod valószínű nem volt jó a kapcsolatotok már akkor sem!Miért szültél neki gyereket?
2009. ápr. 18. 12:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Mert a másik fiatal és gyerekes volt.Nem hiszem hogy megállt volna mellettem.

Azért szültem neki,hogy el tudjam felejteni a másikat.Hogy legyen vki,akit imádhassak.

2009. ápr. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!