Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba de anyukám tilt tőle! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok! Az anyukám tilt tőle mert rokonok vagyunk de messziről és nem vérrokon! Ő is szeret engem! Titokba járunk már kb 5 hónapja! Lefeküdtünk! És szeretnénk valami közöset kihozni ebből! Mit tegyünk? Édesanyámnak hogy mondjam el?2008. márc. 7. 19:31
1/5 anonim válasza:
Ha szereted akkor állj ki mellette,ha meg anyukád nem érti meg,akkor csináljátok titokban amíg 18 leszel aztán már tényleg nem szólhat bele.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg ha nem békél meg a dologgal, akkor 18 éves korod után is haragudni fog miatta, az életkor nem sokat száámít... Én 19 éves vagyok, de még most sem tetszik anyumnak, hogy van pasim. Mi most 4 hónapja járunk, az elején anyum az elején nem is akart róla hallani. Próbáld meg vele elfogadtatni a helyzetet!
3/5 anonim válasza:
sztem ez a te életed, és ha bejösz a tagnak akkor ne gondolkozz.....
4/5 anonim válasza:
Nehogy anyukád írja már elő, kibe lehetsz szerelmes!!!
5/5 anonim válasza:
Ismerős a szitu ! Az én szülieimnek sem tetszett h összjöttem egy fiúvel. odáig fajultak a dolgok h elegem lett és 2 évvel ezelőtt elköltöztem otthonról.Először nagyon nehéz volt de aztán megszoktam .Most barátoméknál lakom. Szóval kitartás !! :) ja és én 16 voltam mikor elköltöztem (ez nem biztatás h megpattanj otthonról )Puszi! Sok sikert ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!