Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mentsük meg a kapcsolatun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mentsük meg a kapcsolatunkat? Fél év után besokalltunk egymástól.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. A 20 éves barátommal fél éve vagyunk együtt. Annyira jól indult a kapcsolatunk és sokáig olyan jó volt minden, hogy nem gondoltam volna, hogy egyszer rosszabb lehet. Szeretjük egymást, együtt akarunk lenni, de gyakran teljesen egymás agyára megyünk. Szinte állandóan veszekszünk. Legutóbb tegnap volt egy nagyobb veszekedésünk. A Balatonon voltunk. Szerettem volna fokozatosan megszokni a vizet, de ő felkapott és felhevült testtel beledobott a vízbe. Telement mindenem és olyan mérges lettem rá, hogy kis híján nagyon csúnya dolgokat mondtam neki. Fél éve még jót nevettem volna rajt és bosszúból jól lefröcsköltem volna...Bár amikor túlléptünk ezen a fürdés többi része kifejezetten jó volt...

Én nem tudom már elképzelni, milyen nélküle, vele szeretnék maradni, de így meg teljesen ki fogok készülni és ő is aztán a kapcsolatunk is...Mit tegyek? Mit tegyünk? (Tudom ti nehezen láttok bele, de talán tudnátok segíteni kicsit)

2011. aug. 27. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szakítanék veled. Én direkt olyan nővel jöttem akivel tudom hogy nem lesz sok veszekedés. Itt vagyok 1 év elteltével és egyetlenegy veszekedés sem volt, pedig már együtt is élünk.
2011. aug. 27. 22:35
 2/5 WhiteLabel ***** válasza:
Próbálj beszélni vele, lehet van valami ami zavarja de nem mondja el, nálam is így volt, mindenen összevesztünk (az én hibámból) és addig faggatott amíg ki nem húzta, elmondtam mi a baj, változtatott rajta, és azóta minden jó:)
2011. aug. 27. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

első:azért...az se normális h 1 év alatt nem veszekedtetek...

kérdező:

sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni :/ vagy max annyi hogy ha érzed h kezd eldurranni az agyad akkor befogod a szádat és veszel egy nagy levegőt...

2011. aug. 27. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
valahogy mi is így vagyunk barátnőmmel:/ és nem tudjuk mit csináljunk:/
2011. aug. 28. 00:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Megbeszéltük, hogy meg fogunk tenni mindent mostantól, hogy elkerüljük a veszekedéseket. Nagyon szeretném, ha minden rendbe jönne.

1. válaszoló: nagyon jó neked, hogy 1 éve nem veszekedtetek, bár ilyennel én sem találkoztam még. Nekünk már a kapcsolatunk elején is voltak kisebb, jelentéktelenebb veszekedéseink.

2011. aug. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!