Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a probléma velem valaki segítene?

vannak ilyen jó kis joker kérdések, amiket bármikor bedobhatsz, pl:
Milyen napod / heted volt? MIt csináltál?
Mit csinálsz jövő héten?
Milyen állatot szeretsz?
Mi akart lenni kiskorában?
Időjárás
Suli/Munka/diákmunkák - élmények
Utazások, ki hol volt, hova szeretne elmenni
u.i. olyan csajt válassz aki szeret beszélni, és akkor nem lesz gond
2.nak mondom h mindent tudunk már egymásról...
1. kérdését nemnagyon értem.. nem nagyon vagyok az a társas lény...

Butaság hogy mindent tudsz róla. Tudod hogy mit gondol az ufókról vagy a kalózokról?
Van egy remek technika amitől be nem áll majd a szád. A feladat a következő. Mondok egy témát legyen a kalózok. Mármost innen ezer+1 féle dolog kell hogy az eszedbe jusson. Pl kardjuk, szakálluk, beszédük, kincses sziget, elrejtett kincsesláda, karib tenger kalózai, kalózhajó, legénység, tenger, faláb, aranyfog, fekete szakáll ... a sor egy témából kb végtelen. Ha ezt megérted és alkalmazod kb bármeddig bármiről el tudsz beszélgetni a csajjal. Másik technika: Ahelyett hogy azt mondanád: Szeretem a citromos fagyit mondj valami ilyesmit: Mikor kicsi voltam és éppen az új bringámmal tekertem hirtelen megláttam....a cukrászdát és egyből össze futott a nyál a számban így.... aztán megkértem anyumat hogy.....de közben.....remélem érted. Millió és millió téma. A másik fontos dolog! Ne kérdezz tőle semmit. Mert az olyan mint egy kihallgatás. Hogy vagy?jól mit csinálsz? ülök. Mit csináltál tegnap? Mozi. Hány éves vagy?....... érted? Inkább próbálj állítani valamit. Hány éves vagy helyett mondhatod ezt: hm fitalnak tűnsz, szerintem Te még csak 14 vagy! Erre jön a csirip csirip... Ha az a gondod hogy zavarban vagy mert szép vagy mert tetszik képzeld el ahogy ül a wc-n túrja az orrát és éppen kábelt fektet. Így máris nem olyan istennő és felszabadultabb leszel.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!