Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt az iskola mért gondolok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt az iskola mért gondolok ilyenekre?

Figyelt kérdés
Mióta közeledik az iskola csak arra tudok gondolni,hogy ez nem lesz így jó..Hétfőtől péntekig nem tudunk találkozni csak szombaton meg vasárnap egy fél napot mert nem is suli és már most kevés nekem ez a kb. 10 óra amit együtt tudunk tölteni..meg azon ,hogy összejön suliban egy másik fiuval..:'(.. kb 2 hónapja vagyunk együtt ő 15L én 17F) Mért járnak ilyenek a fejemben? Mit tudok tenni???
2011. aug. 27. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó komment telőnek= Kifejetnéd bővebben ha leht hogy,mért gondolod azt hogy, Túl ragadós vagyok??

..mert szerintem nem meg én úgy veszem észre hogy szereti(L)

2011. aug. 29. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem tom de hal lenne pasim én is ezen rágódnák h mivan ha összejön egy másik csajjal

xd

2011. aug. 29. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem ha bízol benne és van önbizalmad akkor nem gondolsz arra h összejön 1 másik fiúval! am ugyan ebbe a cipőbe járok én is mi is csk 7végén tudunk talizni de ha szeretitek 1mást akk ez nem lesz akadály ugyis lesz őszi szünet ! meg ha olyan kom kapcsolat akkor aludhattok 1másnál szombat éjszaka
2011. aug. 30. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
10 óra, te jó ég..., az baromi sok ám! :O
2011. aug. 30. 13:09
 15/15 anonim válasza:
Tanuljál keményen!!
2011. aug. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!