Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsát?

Figyelt kérdés
Tegnap részegen jöttem haza egy szórakozó helyről és a barátnőm kérdőre vont hogy hol voltam kivel voltam. Féltékenységi rohamba tört ki(egyszer már megcsaltam),hiába mondtam neki hogy nem voltam az exemmel nem hitte el, szó szót követett és úgy pofon vágtam hogy orrvérzése is lett. Hogyan engesztelhetném ki? 23/F
2011. aug. 27. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ezt már cseszheted!

Milyen gyenge dolog felpofozni egy csajt....,.

és mit akarsz ,ha már egyszer úgyis megcsaltad????

Meg ha szereted akkor mi faszé mész el nélküle bulizni?

Neharagudj ,de egy segg fej vagy!!!

2011. aug. 27. 20:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Én hívtam bulizni de vigyáznia kellett a 6 éves öccsére.
2011. aug. 27. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

hát ha én a csaj helyébe képzelem magam,arra jutok hogy gyere hozzám ide és térden állva könyörögj,hogy rúgjalak pofán

utána vagy megbocsátok,vagy nem :D

de ha ennyire féltékeny,nem biztos hogy kibékül veled

még akkor sem ha kvittek lesztek :S

2011. aug. 27. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
ha akarod mindent kilehet javítani. az ember hibázik - de fejlődni is tud. nincs veszve semmi sem.
2011. aug. 27. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolat úgy szar, ahogy van. A megcsalás a legundorítóbb dolog, nemtől függetlenül. Ha pedig egyszer félrekefél az egyik fél, akkor vége a bizalomnak, ami alapvető dolog egy kapcsolatban és a szenvedő fél joggal retteg attól, hogy a másik éppen megcsalja.

Ha pedig ilyen farok vagy, akkor legalább már azt ne mondd, hogy szereted.

2011. aug. 27. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!