Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor megütött, de azt mondja nagyon szeret, és én is őt. Igaz ez?
22(N) vagyok, párom 27 (F).
Én levelezőn tanulok főiskolán ,mellette dolgozom, ő pedig munkanélküli 8 honapja. 6 hónapja vagyok vele. Nagyon sok vita van a kapcsolatban, eléggé irányító jellem vagyok én is, a programok többségét én találom ki. Kicsit elnyomom a páromat :/ Zavaró tényező, hogy nem dolgozik és nincs pénze, így mindg mindent nekem kell fizetni,mert én szeretek eljárkálni.. mozi,koncert,strand,étterem stb. Arra hivatkozik h azért nem dolgozik mert akkor nem tudna velem találkozni,minden miattam van... Én nagyon szeretem, folyton hiányzik,de már kb 5-6 alkalommal akartam vele szakítani (de csak 1-2napig bírtam),.. olyan heves viták voltak h pofonvágott,vagy mostanában már össze is verekedünk. Utána puszilgat,és mondja h nagyon szeret, de én hoztam ki belöle ezt. Nehezen tudom elengedni magamtol,de én ezt már nem bírom ezt a sok lelki-testi bántást töle.. Soha nem volt olyan párom aki tényleg szerelmes volt belém,és én sem szerettem még ennyire senkit. Nem tudom, hogy probálkozzunk még, vagy probáljam elfelejteni.. Félek hogy nem találok olyat megint aki tényleg szeret és viszont szeretem..
Tipikusan az a naiv hülye nő vagy, akkor is a férfival marad, ha az félholtra veri, de egy sokkal normálisabb faszit megcsalnál, hülyének néznéd, vagy elhagynád, mert nem hajtotta fel a WC ülőkét. Érdekes szerelem lehet, ahol az egyik veri a másikat. Persze, egy két füles után nyilván megjátssza a jófiút.
Ezen csak te tudsz változtatni, de úgy látszik ez neked jó.
egyszerűen nem tudom megállni, elolvastam mégegyszer a főkérdést, neked nem tűnik fel benne a paradoxon? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRIIIIIIIIIIIIIISTEEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!
ANNYIRA SÖTÉT VAGY HOGY A köröm VILÁGÍT MELLETTED! VEDD MÁR ÉSZRE MAGAD. Illetve nem muszáj észrevenni a dolgokat de akkor ne keseregj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!