Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromat miért zavarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat miért zavarja az hogy sms-t küldök neki? Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántott azt mondta hogy ne küldjek neki napi 2-3 sms-t,pedig csak kedvességből küldtem neki erre ő azt mondta hogy teljesen felesleges...nagyon megbántott...
2011. aug. 27. 14:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Szerinted nem kérdeztem??Annyit mond hogy teljesen felesleges ennyi...Amúgy nem mindig küldök neki,néha rámjön mert hiányzik akkor küldök neki ennyi,de ez nem rendszeres.

2011. aug. 27. 15:14
 22/31 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki mi előtt lehurrogtok,kb 250 km-er van köztünk és sajnos másképpen nem megy a dolog mint hogy írok neki egy sms-t....

Kb 2 hetente találkozunk jó esetben...

2011. aug. 27. 15:16
 23/31 anonim ***** válasza:

Azért akadt ki, mert úgy érzi, hogy ellenőrízgeted és rátelepedsz.

Nekem úgy tűnik, hogy ebben a kapcsolatban te szeretsz, ő meg elvan és az agyára ment, hopgy naponta háromszor megkérded, hogy mizujs és hogy szereted.

Ez konkrétan azt jelzi felé, hogy te csak rá vársz, nincs mit csinálnod és az egész életed körülötte forog.

Nem hinném, hogy szorosabbra akarná fűzni a kapcsolatotok fonalát, ha azt érzi, hogy nem ehet levaegőt.

Neked kedvesség, neki ellenőrízgetés.

És lány vagyok, de nekem is felmenne a pumpám ha a párom smsekkel bombázna.Minek?Ha akar valamit hívjon fel, megbeszélj és le van zárva.

Ha valami baj van írsz, ha nincs akkor meg megbeszélitek ha beszéltek.

2011. aug. 27. 15:18
 24/31 anonim ***** válasza:

15:18-as, ez nem lehirrogás, csak szeretnénk fenyitni a szemed, hogy

1. nem szeret

2. ő másképp gondolkodik a te kedves smseidről, másképp veszi

én is 300km-re laktam a páromtól egy évig, mégse irogattam neki naponta ezer smst, este beszéltünkl akkor megbeszéltük, hogy mizu és kész

és már 13 éve együtt vagyunk

2011. aug. 27. 15:21
 25/31 anonim ***** válasza:

egy válaszoló kérdezte hogy azért találkozunk e

miért ne találkoznánk? :D mikor nem vagyunk együtt akkor telefonálunk

amúgy kérdező: gondolj bele az ő szemszögébe

pasiból van, nem hiszem hogy túl jók érinti a naponta elmondott mizu veled és szeretlek

ettől én is megőrülnék pedig csaj vagyok

azt írtad hogy nem mindig kell hogy válaszoljon

épp ezért érzi feleslegesnek

énsem tudnék mit kezdeni egy szia kicsim szeretlek sms-el :S

mindenki más

valakik szeretnek egymásnak napi 200 sms-t írni

a párod nem ilyen

4 hónap amúgysem épp sok idő

hagyd kibontakozni

2011. aug. 27. 15:26
 26/31 anonim ***** válasza:
sok hulye fogjatok fel h anoknek meg a ferfiaknak egyarant vannak jogai nem ugy h a nonek jogai a ferfinak meg kotelezettsegei...halljanak mar ki ezek az amerikai nyavalyas filmeken felnott csajok! mindenki egyarant tegyen a masikert mert amelyik csaj csak nyavalyog nyugol es a jogait uvolti az mennye vissza a filmekhez s hagyja szegeny sracot elni!!!! Es nekem normalis jol mukodo kapcsolatom van ahol mindent megbeszelunk es nem fut a baratnom a hulye haverinaihoz ha epp reszegen beszoltam neki. Uh ritka de van remeny fiuk!!! 22fiu
2011. aug. 27. 15:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi nem is küldözgetünk barátommal sms-eket egymásnak, és nem is hívogatjuk egymást napközben sem, csak max. azért, hogy megbeszéljük majd, mikor találkozzunk. Persze mindenki más, valakinek ez tűnhet abnormálisnak, de én sem szeretem, ha 3-4 óránként hívogatnak meg üzengetnek nekem, főleg ha semmi nem történik velem, vagy nincs mondani valóm. Ha meg van, vagy a másik féllel történik valami érdekes, amit szeretne minél hamarabb közölni, akkor az persze más, olyankor megértem, hogy egymásra telefonálunk vagy küldünk sms-t. De ennyi. Valószínűleg a te barátod is ilyen, ezt fogadd el, szerintem nem kell megsértődni ezen, mert mint mondtam, mind mások vagyunk. A másik pedig, hogy legalább szólt neked erről, mintsem küldj neki 4-5 sms-t úgy, hogy ne reagáljon egyikre sem, mert nem szeret sms-ezni... :)
2011. aug. 27. 16:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is ilyen, nem nagyon szeret irogatni,a következő randi megbeszélésén kivül, de amikor együtt vagyunk nagyon sokat beszélgetünk, látom rajta hogy szeret. Szerintem azért ilyen, mert ha irogatunk akkor csak még jobban hiányzunk egymásnak, meg igy irogatva nem tudjuk jol megérteni egymást, nem tudjuk jol kimutatni az érzelmeinket. Gondolom a te pároddal is ez a helyzet, fogadd el így!
2011. aug. 27. 16:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Bunkó egy párod van!!!
2011. aug. 27. 18:40
 30/31 anonim ***** válasza:
hát ha napi 3x megkérdezed, hogy hogy van mit csinál lehet megunja. és ellenőrizve érzi magát.
2011. aug. 27. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!