Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromat miért zavarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat miért zavarja az hogy sms-t küldök neki? Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántott azt mondta hogy ne küldjek neki napi 2-3 sms-t,pedig csak kedvességből küldtem neki erre ő azt mondta hogy teljesen felesleges...nagyon megbántott...
2011. aug. 27. 14:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Na ez nálunk fordítva van. Véletlen a kertben hagytam a mobilom aztán meg elmentünk körbejárni fél megyét és délutánra 6 SMS várt, hogy légyek szíves válaszolni, élek-e még meg ilyenek. :D

Lehet, hogy kellemetlen szituba keveredett pl, pont a felettesével beszélgetett. Páromat mikor hívtam Ő is kellemetlenül érezte magát, mert pont a főnök adta a feladatot. Így maradt nálunk az SMS.

Ezt beszéljétek meg! Ha csak szimplán a legalább a melóhelyén szeretne csak a melóra koncentrálni akkor azt szépen is meg lehet mondani. Figyu drágám, nem mindig érek rá elolvasni és válaszolni az üzijeidre. Ennyi.

22/N párom 20/F

2011. aug. 27. 15:05
 12/31 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:00

semmi nyálas nem állt benne...

annyi hogy mit csinálsz most éppen és szeretlek kb ennyi...

semmi nyálas szerelmes sz.rság

2011. aug. 27. 15:06
 13/31 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok és kb mi állt az sms-ekben?
2011. aug. 27. 15:06
 14/31 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:06

Én 26 ő 23 éves.

Annyi állt benne hogy szeretlek és általában megkérdezem hogy hogyan telik a napja mivel nem egy városban lakunk..

2011. aug. 27. 15:08
 15/31 A kérdező kommentje:
Ja és nem várom el hogy vissza reagáljon
 16/31 anonim ***** válasza:

Akkor suliba. Neki az a melóhelye. Szünetben lehet, hogy a haverokkal dumálna, mert a sok szárazszájú tanár elég uncsi tud lenni és lefárassza az embert. Kérd meg mondja meg mi a baja az SMS-sel és tedd hozzá, hogy normálisan és őszintén válaszoljon.

:-)

17/31 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:08

Annyit mond hogy minek ennyit írni teljesen felesleges..

Pedig nem is egy városban lakunk,és nem tudunk minden nap találkozni.

2011. aug. 27. 15:10
 18/31 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna, ha mindennap az smseidet küldözgetnéd. Minden nap megkapja, hogy nagyon szeretlek? Most abba mi olyan érdekes? Szerintem ellenőrizve is érzi magát, és lehet hogy nem mindig arra vágyik, hogy neked jelentkezzen le. De miért nem vele beszéled meg normálisan? Most annak semmi értelme, hogy itt tippelgessünk és elmondja mindenki, hogy szegény Te és hogy lehet ilyen bunkó barátod...
2011. aug. 27. 15:10
 19/31 anonim ***** válasza:

Lehet ő pedig azért van megbántva, mert nem veszed fel a telcsit, hogy felhivd és elmond mindezt neki (mégiscsak személyesebb), hanem leszereled sms-sel.

Én lány vagyok, és útálok üziket kapni. Ha valaki akar mondani valamit, akkor mondja meg rendesen, ne üzengessen.

Majdnem olyan mintha lelennék szerelve így.

Van benne valami nem ?

Ha tényleg szereted, akkor ne minket kérdezz, hanem őt. Egy kapcsolatban a nyiltság, őszinteség a lényeg.

2011. aug. 27. 15:11
 20/31 anonim ***** válasza:
Nálam is kiverné, ha jön üzenet, és csak ennyi áll benne: "sms"
2011. aug. 27. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!