Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat miért zavarja az hogy sms-t küldök neki? Ti hogy reagálnátok erre?
Na ez nálunk fordítva van. Véletlen a kertben hagytam a mobilom aztán meg elmentünk körbejárni fél megyét és délutánra 6 SMS várt, hogy légyek szíves válaszolni, élek-e még meg ilyenek. :D
Lehet, hogy kellemetlen szituba keveredett pl, pont a felettesével beszélgetett. Páromat mikor hívtam Ő is kellemetlenül érezte magát, mert pont a főnök adta a feladatot. Így maradt nálunk az SMS.
Ezt beszéljétek meg! Ha csak szimplán a legalább a melóhelyén szeretne csak a melóra koncentrálni akkor azt szépen is meg lehet mondani. Figyu drágám, nem mindig érek rá elolvasni és válaszolni az üzijeidre. Ennyi.
22/N párom 20/F
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:00
semmi nyálas nem állt benne...
annyi hogy mit csinálsz most éppen és szeretlek kb ennyi...
semmi nyálas szerelmes sz.rság
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:06
Én 26 ő 23 éves.
Annyi állt benne hogy szeretlek és általában megkérdezem hogy hogyan telik a napja mivel nem egy városban lakunk..
Akkor suliba. Neki az a melóhelye. Szünetben lehet, hogy a haverokkal dumálna, mert a sok szárazszájú tanár elég uncsi tud lenni és lefárassza az embert. Kérd meg mondja meg mi a baja az SMS-sel és tedd hozzá, hogy normálisan és őszintén válaszoljon.
:-)
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:08
Annyit mond hogy minek ennyit írni teljesen felesleges..
Pedig nem is egy városban lakunk,és nem tudunk minden nap találkozni.
Lehet ő pedig azért van megbántva, mert nem veszed fel a telcsit, hogy felhivd és elmond mindezt neki (mégiscsak személyesebb), hanem leszereled sms-sel.
Én lány vagyok, és útálok üziket kapni. Ha valaki akar mondani valamit, akkor mondja meg rendesen, ne üzengessen.
Majdnem olyan mintha lelennék szerelve így.
Van benne valami nem ?
Ha tényleg szereted, akkor ne minket kérdezz, hanem őt. Egy kapcsolatban a nyiltság, őszinteség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!