Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet boldog kapcsolat kb.18 év korkülönbséggel? 22/N

Kedves 13:10!
Egy 40 eves ferfi ereje teljeben van. Mentalis es fizikai ertelemben is. Amirol te beszelsz az 60 korul szokott elofordulni. Egy 40-es ferfi nem ezert vesz sportkocsit :D
35F

16:39, hadd romboljak le egy ujabb tevhitet.
vannak az ismerettsegi koromben 60 eves ferfiak. Ha kell vasarnap reggel 4-kor felkelnek es kimennek vadaszni. Estenkent neha "elkerezkednek" otthonrol es kanbulit csapnak. Ok nem gyogyszereznek. :D Vagy ha igen hallgatnak rola mint a sir. Egy egeszseges ferfi ma kb 70 eves koraig jol tudja tartani magat.
35F
35F

35F!
Amiről Te beszélsz,az a többség????Vagy van ilyen is?? Mondjuk 100-ból 2???
Akkor én a kérdezőnek ebből a kettőből az egyiket javasolnám választani!!!:-)))

Szia 76%!
Gondolom te is huszas eveid elejen jaro lany vagy, nekik vannak ilyen teves elkepzeleseik. Az alairasombol sejtehed hogy en 35 vagyok, tehat eleg sok 35-40 koruli haverom/ismerosom van. Az elethelyzetek kulonboznek, van aki hazas, van aki elettarsi kapcsolatban el, van akinek gyerekei vannak es van aki a baratnojevel jar bulizni. Egyikuk sem panikol, miert is tennek? :D. Nem ketten vannak, es mindegyiket ajanlhatod a kedves kerdezonek :)

Kedves 35 éves férfi! Nagyon tévedsz.Ha az első randim sikerül,akkor,akkora fiam lehetne,mint Te.És hasonló cipőben járok,mint a kérdező.A nagy korkülönbség.
És maradjunk is itt,mert elkanyarodtál.
22 éves lány,40 éves férfi fantasztikus a dolog,szerelem,szex,utazás,minden,ami belefér.
32 éves nő 50 éves férfi.2 gyerek,óvoda iskola,kapkodás,szex ritkábban,kezdődő vérnyomásproblémák.
42 éves nő 60 éves férfi.A gyerekek felnőttek,lehetne utazni,szexelni,de minden sokkal ritkább,mert még mindig munka,de egyre több gyógyszer a férfinél,aki a gyógyszerek hatására félimpotens,ezért hozzá se fog.
52 éves nő,70 éves férfi.A nő még mindig jól néz ki,és igenyélné is a szexet.A férfi.................???????????
Beéri a reggeli és az esti köszönőpuszival.
Szóval ez volt a kiindulóhelyzet.
Ami alól mindig vannak kivételek pro és kontra.
Lehet valaki lepedőakrobata 70 évesen is,és lehet ,hogy valaki alkoholba folytja bánatát.
Na erről beszélgessünk,mert ez volt a kérdés,és nem az,hogy Te hogy érzed magad 35 évesen.

Rendben kedves 76%, beismerem most csunyan mellefogtam :)
A valaszodbol latszik, es en is ezt probaltam leirni maskeppen, hogy egy 22eves nonek igenis lehet boldog kapcsolata egy 40-es ferfivel. Az ido elorehaladtaval persze rosszabb lesz, kb ugy ahogy leirtad. De nehogy azt hidd konnyebb lenne most egy korodbeli ferfival elni... sanszos hogy az meg lecserelne egy fiatalabbra. Erre is lattam mar peldat.

Példa mindenre van.De még mindig a nagy korkülönbségről beszélünk.Én 52 éves vagyok, a férjem 67.Imádtuk egymást és most is.Soha nem hagynám el.És ehhez kell az egetrengető szerelem.De úgy élünk egymás mellett 12 éve,mint a testvérek.Én 40 voltam,mikor Ő 55,és egy be nem kalkulált cukorbetegség és szívbetegség és a rá szedett gyógyszerek miatt teljesen impotens lett.Sajnos ez is benne van a pakliban.
Ugye egy 40 éves nő,aki csak 30-nak néz ki,az igényelné még a szexet??Elmegyek rákszűrésre és a nőgyógyász rámcsodálkozik,hogy p1,olyan,mint a szűzlányoké.És valóban,12 éve szűz vagyok.
És hogy egy sajátkorombeli elhagyna??? Te el fogod hagyni a feleségedet ,ha 40 lesz???

Példa mindenre van.És mivel Te voltál a gyerek,és a szüleidről van szó,csak felületesen tudod a dolgokat.Te csak a fiatalabb nőt látod,meg azt,hogy elhagyott Titeket.Miért is?? Fogadnék,hogy a szex belejátszik.
És elég egy apró dolog,amit Anyádtól nem kapott meg.
Tehát azt látjuk,hogy a szex fontos.És ez 18 év kölünbségnél is igaz.És én azt látom,hogy a 60 feletti férfiaknál ez nem annyira megy.Kivétel mindig van.És akkor az asszonyka még csak 42.Akár szülhetne is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!