Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem. Valaki megnyugtat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Valaki megnyugtat egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van a szerelmem, akit nagyon de nagyon szeretek. Van egy harmadik személy is, aki neki csak az ismerőse de őt is nagyon szereti. Viszont én erre a harmadik személyre nagyon féltékeny voltam nem is olyan régen, és most zavar, hogy a szerelmem arra a személyre féltékeny. De miért az? Megöleli más "B"-t és akkor aki velem van, miért lesz emiatt féltékeny? Lehet kicsit zavarosan írtam, vagy nem tudom, de nem értem valaki mondja meg. Nem akarom őt untatni, meg azt sem akarom, hogy elhagyjon, de mit tegyek hogy megnyugodjak? Csak nyugtassatok meg, ha láttok hasonló kérdést kinn, kérlek ne szóljatok le, csak nagyon fontos, szeretem őt.
2011. aug. 26. 22:57
 1/10 anonim válasza:
kérdezd meg tölle hogy kit szeret jobban vagy pedig ha értessz a hazugságvizsgálathoz akkor nézz mélyen a szemébe és kérdezd meg tölle "SZERETSZ ENGEM" és ha elkezd neki csillogni akkor igen de ha csak ugy néz rád mint a kutyára akk egyértelmü hogy nem de a legfőbb dolog "HALGATÁS BELEEGYEZÉS"
2011. aug. 26. 23:05
 2/10 anonim válasza:
bocs rosszul irtam le ha elkezd neki csillogni a szeme!:d
2011. aug. 26. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Én se értem. Inkább írd le végig "A" meg "B"-vel, mert így elég nehéz követni, ki kivel mit csinál meg miért.
2011. aug. 26. 23:08
 4/10 A kérdező kommentje:
De engem szeret mondja is, meg egy éve lassan együtt vagyunk, de most meg én vagyok féltékeny de ezt neki nem akarom mondani mert nehogy veszekedés legyen belőle$$
2011. aug. 26. 23:09
 5/10 A kérdező kommentje:
A a szerelme. B a másik személy. B-t megölelt valaki és ez A-nak, a szerelmemnek rossz érzés volt, de miért ha engem szeret? ezt nem rétem. Jó lehet baráti féltékenység is, csak nem akarom őt elveszíteni.
2011. aug. 26. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
A, a szerelmem*$
2011. aug. 26. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Valaki megnyugtat egy kicsit? Persze, tessek: NYUGI!! :)

Ezt a kerdest pedig mentsd el es eskuszom par ev mulva akkorat fogsz rajta rohogni mint egy haz.

Persze ertem en, ilyenkor langolnak az erzelmek, meg orokke fog tartani a szerelem stb stb.....

hany eves vagy?

2011. aug. 27. 00:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Miért röhögnék? Szeretem őt és ő is engem és nem érdekel senki csak ő$$

Amúgy meg 20 csak néha féltékeny vagyok de leteszek erről kicsit:D

2011. aug. 27. 00:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Biztos hallottad mar a szokasos dumat, hogy majd ha te is oregebb leszel megtapasztalod stb.

Kivanom, hogy a mostani szerelmed legyen a nagy o es oregedjetek meg egyutt ha ezt kivanod. Mert igenis van iyen is, peldaul pont az en szuleim: elsok voltak egymas eleteben es immar tobb mint 40 eve boldogitjak egymast. De ez feher hollo esete.

En is azt hittem ennyi idosen, amit te most. En 20 voltam mikor az elso (igazi nagy) szerelmemmel megismerkedtem, vele veszitettem el, 3 evig gyonyoru kapcsolat, aztan lassan elmult. Azota mar a harmadik "nagy O"-vel elek, es habar szeretnek a mostanival megoregedni, annyit mar megtanultam, hogy ha nem ugy jon ossze, marmint ha nem o lesz aki 40 evet lehuz mellettem, akkor sem fog osszedolni a vilag. De te meg raersz erre rajonni :)

De mikor erre rajossz, ha rajossz, akkor mar viccesnek fog tunni ez a kiiras (ezert jo ha elmented emleknek;)

2011. aug. 27. 07:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen vele akarom leélni az életem :) Habár vannak veszekedések, de remélem nem lesz olyan sok, mert szeretem nagyon is:)
2011. aug. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!