Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párommal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párommal egy suliba járunk de mégsem jönn oda hozám soha inkábba barátjával van és azt mondja szeret?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez hogy "valami gond van" ez nagy baromság. szerintem csak azért van a barátaival mert megszokta hogy a suliban velük tölti az idejét, meg szeretne egy kis saját teret. Azt mondod amugy heti 1-2szer találkoztok külön. Én alapból ennyit találkozok a barátnőmmel, vagy kevesebbet, mégis szeretem (nem távkapcsolat, 10 percre lakik kb.) Szerintem ne aggódj, ha nagyon zavar beszélj neki róla. De szerintem sok embernek szüksége van rá hogy a barátaival lehessen pl. az iskolában. És ez szerintem nem abnormális, hiába furázik itt mindenki. Nem azért nem megy oda hozzád többet mert szégyell, hanem egyszerűen csak van saját élete is. Neked is barátnőiddel kéne addig szórakozni. Ígyis van heti közös 1-2 napotok. :) csomóan még ezt se engedhetik meg maguknak. ...
2009. ápr. 17. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Legutóbbi férfi válaszolónak:Szerintem meg ha valaki szereti a párját akkor minél több időt szeretne vele együtt tölteni,én azt megértem,hogy kell mindenkinek a "szabad élet",csak az nem mindegy,hogy milyen arányban vannak a dolgok.Ilyen hozzáállással nem lesz családja egy férfinak az tuti.
2009. ápr. 17. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki szeret valakit, azzal minden szabad percét együtt akarja tölteni. És tényleg nincs rendben, hogy nem megy oda hozzád. Lehethogy azt szégyelli, hogy csókolózik a haverjai előtt, vagy ilyesmi... esetleg nem mer odamenni... nem tudom. Egyszer menj oda hozzá te, és hívd el egy eldugott helyre, ahol nem láthatják a haverjai, tanárai.:) De biztos nem szégyel, mert akkor nem járna veled.:)

Amúgy én is 16 vagyok, és az egyik évfolyamtársammal járok, de Ő mindig átjön hozzám (osztályba), és kihív a folyosóra (bár szomszéd osztályunk van:D).

16/L

2009. ápr. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!