Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hogyan lehet megtartani egy pasit?
- ne játssza az erkölcsös jókislányt az elején, hogy azért nem akar dugni hónapokig, mert nem akarja, hogy k.rvának nézzék
Ez a resz szerintem mar dura, ha fontos neked a baratnod, akkor meg kell, hogy ertsd azt, hogy o hogy gondolkodik a szexrol. Szerintem... Amugy meg eddig ugy tudtam a pasik szeretnek megkuzdeni egy lanyert...
„Az mennyire számít, hogy leszop-e a lány vagy sem?”
Nagyon fontos, de meg lehet lenni nélküle is. Meg lehet normálisan beszélni. De ha nincs szopás, akkor azt se várja el, hogy kinyaljam.
„- ne játssza az erkölcsös jókislányt az elején, hogy azért nem akar dugni hónapokig, mert nem akarja, hogy k.rvának nézzék
Ez a resz szerintem mar dura, ha fontos neked a baratnod, akkor meg kell, hogy ertsd azt, hogy o hogy gondolkodik a szexrol. Szerintem... Amugy meg eddig ugy tudtam a pasik szeretnek megkuzdeni egy lanyert...”
Az éremnek két oldala van. Ha én is fontos vagyok neki, akkor ő is értse meg, hogy én hogy vélekedek a szexről. Ez is csak egy hülye baromság. A megküzdeni sem azt jelenti, hogy hónapokig tepersz a nagy semmiért, mert sokan ezt értitek küzdelem alatt. Ha pedig két ember igazán fontos egymás számra, akkor testileg is vonzódnak egymáshoz és nem halogatják a dolgot hosszú ideig, mert az én szememben a csaj ezzel nem lesz értékesebb, hanem csak egy hülye szűzk.rva, aki csak az idegeimen táncol és rövid távon keresek mást.
A sz*pás sztem hozzátartozik a szexhez,de nem kell erőltetni.
A pasik pedig olyan csajokat szeretnek,akik főképp nem rinyálnak,és megértőek,és persze értelmesek a koruknak megfelelően.Szerintem.
teljes szabad utat adsz neki
korlátlan kocsma, sör, meccs, haverozás, csajozás és másokkal dugás
minden ami ennek ellenkezője, az kiüti a biztosítékot előbb vagy utóbb
"Hát az szopás, ha nincs szopás. Legalapvetőbb dolog, a nagy mellek és a kerek fenék után."
Hat akkor engem mar el kellett volna hagyjanak, mert a mellem az ellegge lapos. De hat kinek a pap kinek a papne. Amit te irtal azcsak a te szemszoged:D
"teljes szabad utat adsz neki
korlátlan kocsma, sör, meccs, haverozás, csajozás és másokkal dugás
minden ami ennek ellenkezője, az kiüti a biztosítékot előbb vagy utóbb"
ezt nm hiszem, hogy komolyan mondtad, de ha megis, akkor sok sikert hogy kapj egy ilyen csajt=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!