Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy hiba volt?
szóval jártam egy fiúval és pontosan egy hét után lefeküdtem vele,ő volt nekem az első.És rá néhány napra dobott.Csak kihasznált ?
Kitty,13
Persze, hogy nagy hiba volt. Főleg 13 évesen, legalább ne írtad volna le, habár valaki biztos megkérdezte volna a korod. Legalább volt annyi eszetek, hogy védekezzetek?
19L
Hallod-e,te nem vagy komplett...:S
13évesen egyáltalán pasizni se kellene....Nem,h még le is feküdj vele..Már 13 évesen elveszteni a szüzességed...Te nem vagy tisztában vele,h mit csináltál..Előbb a szüleiddel kellett vlna megbeszélned(egy PÁR ÉV MÚLVA)!!!!!!!!!! Még azt se tudja,h mi az a szex,de azért
Ez most egy komoly kérdés??
El se merem képzelni mi lesz ezekből tíz év múlva...
20L
ma 18:22 vagyok.
A következő kérdése tuti az lesz a kislánynak hogyan mondja el a szüleinek, hogy terhes. Elég szomorú, hogy a mai fiatalok ennyire nem képesek gondolkodni. Tisztelet a kivételnek persze. Én nem olyan rég voltam annyi idős, mint a kérdező, de nagyszerűen elvoltam a legóval, illetve a Barbie babáimmal. Pedig voltak fiúk a közelemben, csak egyszerűen nem éreztem úgy, hogy bármiről is le lennék maradva. Ez a rossz a mai világban, hogy 12-13 évesen már szexelnek, abortuszra mennek, mert felnevelni ugye nem tudják. 15 évesen meg már profi k.rvák lesznek.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!