Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hiba újrakezdeni exxel?
Figyelt kérdés
nem megcsalás miatt lett vége.2010. szept. 28. 19:31
2/11 anonim válasza:
ha még van szeretet vagy szerelem akkor nem hiba
3/11 anonim válasza:
Ha elhárult a probléma, ami véget vetett neki, akkor nem.
6/11 anonim válasza:
ha egyszer elromlott már,akkor máskor is elfog...
7/11 anonim válasza:
Én is kezdtem ex-szel (sic!), több éve tart....
9/11 A kérdező kommentje:
nem volt semmi olyan probléma amit ne lehetne helyrehozni.
én 22 ő 18.
2010. szept. 28. 20:07
10/11 anonim válasza:
Én is próbáltam, de nálunk nem működött. Akarva akaratlanul is felhánytorgattuk a múltat rossz pillanatainkban. Ő csalt meg engem, de megbánta..8x..Kibékülés után elmondása szerint hű volt, nagyon szeretett, látszott rajta, hogy valóban oda van értem, de én mondtam, hogy hagyjuk, mert megbocsátani meg tudtam, de feledni sose..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!