Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete ismerjük egymást, nem sietünk nagyon gyorsan? :D
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk 1 fesztiválon és tipikus szerelem első látásra.Még nem járunk.Már az első pár napban elkezdtük kívánni egymást,de mindketten tudjuk hogy túl korai lenne.Pedíg néha elég nehéz elfojtani.És nem túl evidens hogy még alíg ismerjük egymást de már máshol megismertem szóval értitek..:D
16/F
2011. aug. 26. 17:59
1/13 anonim válasza:
Nem korai. Figy én nálam is már volt ilyen, de mi még aznap megcsokoltuk egymást, és azota járunk.
2/13 A kérdező kommentje:
Én nem csókra gondolok : ).
2011. aug. 26. 18:02
3/13 anonim válasza:
Jaj dugásra? Már az is meg volt 1 és fél hét után :D Igaz még fiatalok vagyunk ( kort nem mondok ) de hát...ahogy mondtad az előbb, nekünk is vágyunk volt már rá, és meg is tettük :)
4/13 A kérdező kommentje:
Hát csak én érettebb vagyok és rögtön dugás...nem fog sokáig tartani a kapcsolat:D.Gyakran húzom így mégjobban kívánjuk de ez a jó benne hogy amikor eljön a pillanat akkor már megőrül annyira akarja majd:D.Szadoista vagyok picit:$
2011. aug. 26. 18:08
5/13 anonim válasza:
Igen, korai. A csók nem, de a szexel nem kell így sietni.
Fiatalok vagytok és szinte semmit nem tudtok a másikról. Először ismerjétek meg egymást, utána petting és azután van a szex.
6/13 anonim válasza:
Nem! Sőt örülj annak, hogy testileg is ennyire vágytok egymásra =)
Ez nem azt jelenti, hogy most rögtön feküdjetek is lesz, de a testi vonzalom nélkülözhetetlen egy jó kapcsolatban. :)
7/13 anonim válasza:
16 vagyok, ő 15. De ha le is fekszetek, nem kell utána szakítonotok ember. Ha szeretitek egymást, akkor mrt kellene?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam amit az utolsó 2 válaszoló mondott : ).
2011. aug. 26. 18:12
9/13 A kérdező kommentje:
illetve aki mondta h még korai egyébként eléggé éretlen vagy..nem lesz izgalmas a kapcsolatod ha állandóan csak szex..:D
2011. aug. 26. 18:13
10/13 BlackSword válasza:
Ugyan már mégis mire kellene várni??? Tapsra... Majd tapsolok... Most vagytok fiatalok, most kell őrültséget csinálni... Egyébként is az elfojtott szexuális vágyak agresszívvá tesznek... Szóval inkább szeretkezzetek, és ne veszekedjetek... De azért minden körülmények között védekezzetek... A gyerek valóban korai lenne még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!