Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem féltékennyé a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem féltékennyé a pasimat?

Figyelt kérdés
Háát...ezt azért kérdezem, mert én alapból elég féltékeny csaj vagyok. És baromi rossz, hogy engem mindig megőrjít a féltékenység. Szeretném, ha a pasim is egy kicsit az lenne, lehetőleg úgy, h ki is kelljen mutatnia hogy féltékeny. Segítsetek!
2011. aug. 26. 14:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Akkor ne tedd féltékennyé.
2011. aug. 26. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

azért vagy féltékeny mert kevésbé bízol a pasidban..most elakarod azt érni, hogy ő se bízzon benned, azaz kételyei legyenek?

Ehelyett azt tudom tanácsolni, hogy beszéld meg vele a féltékenységi problémáid, az célravezetőbb

2011. aug. 26. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

mi értelme féltékenyé tenni őt? az rossz dolog és akit szeret az ember annak nem akar rosszat

hány éves vagy? 13-14?

2011. aug. 26. 15:06
 14/22 A kérdező kommentje:
jólvan. nem vagyok idióta, se 13 éves. és télleg szeretem...és sztem mindenkiben van féltékenység, csak jól titkolja.
2011. aug. 26. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
ne akard, hogy féltékeny legyen. te pedig megbízol 1általán benne? ha nem, ideje gondolkodni, a szakításon..
2011. aug. 26. 15:08
 16/22 A kérdező kommentje:
igen megbízom. és eszem ágában sincs vele szakítani, mert szeretem.
2011. aug. 26. 15:09
 17/22 anonim ***** válasza:
71%

Szereted???

De azért féltékennyé tennéd, mert TE az vagy!

EZT más néven LELKI TERRORNAK is hívják!

És önző dolog tőled, mert csak azt nézed, hogy ha neked nem OK valami akkor neki se legyen jó.

Hülye kis p!navirág!

2011. aug. 26. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

Ember, Te hallod magad? Féltékennyé tennéd a pasid csak azért mert te is az vagy?

Márpedig ha az vagy , akkor egyáltalán nem bízol benne, hiszem ha bíznál tudhatnád hogy szeret, nem tenne ilyet... stb... de m1

Fiatal vagy még ehhez, szakíts vele, és nőj fel végre!

2011. aug. 26. 15:23
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

Téged melyik bolygóról szalajtottak kérdező?

Hidd el, hogy ennek semmi értelme nincs a világon!

Kicsit gondolkodj el rajta.

2011. aug. 26. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
74%

Ne tedd féltékennyé, mivel azok alapján, amiket írtál, nem érdemelte ki! Nem találkozgat más lányokkal, nem csapja nekik a szelet, illetve te ilyenekről nem tudsz.

Szerintem inkább te kezdj valamit a féltékenységeddel! Örülj, hogy a barátod nem az.

Közhely, de egy átlagos csaj a barátját teszi féltékennyé a többi pasival, egy igazán jó csaj(ami nem csak azt jelenti, hogy szép, hanem a személyisége is megragadó) a többi a többit teszi féltékennyé a barátjával.

16/L

2011. aug. 26. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!