Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a nővérem VOLT barátjába. Mit tegyek? Hogy felejtsem el?
Azért hangsúlyoztam ki és írtam nagy betűkkel, hogy a nővérem VOLT barátjáról van szó és nem a mostaniról (aki már a férje), nehogy valaki félreértse a kérdést és emiatt elítéljen.
A férfit már legalább 10 éve ismerem, mindig is kedves, vicces, jóhumorú, figyelmes, vidám, intelligens férfi volt. A nővéremmel való kapcsolatának azért lett vége, mert a szóban forgó úriember nagyon bohém életmódott folytatott, és ez sajnos az utóbbi időben sem változott. 38 éves létére az édesanyja mos rá, általában étteremben eszik, olyan mint egy gyerek, felnőtt testben. Emlékszem rá, a nővérem is sokszor hangoztatta annak idején, hogy neki nem kell gyerek, mert itt van neki a barátja, aki egy nagy gyerek.
Most mit tegyek? Úgy érzem, hogy nagyon szerelmes vagyok belé, de csak 3-4 év múlva tudnánk összeköltözni, ha tényleg úgy alakulna. Elfelejtsem vagy ne?
hát basszus. 17 éves vagyok azon "dolgozom" hogy érettebb legyek mint amilyen a legtöbb korombeli.
erre itt vagy te aki belé szeret egy éretlen 38 éves fickóba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!