Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha fojtogat az érzés, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fojtogat az érzés, és nem tudok boldog lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A volt barátom szakított velem egy smsben, én félévvel később megkerestem, hogy kezdjük újra, mert még nagyon szeretem, megpróbáltam visszaszerezni, de elutasított. Azt mondta szeret, meg vonzódik, de nem szerelmes, és fél, hogy nem lesz már az. Én még nagyon szeretem, de hiába próbálom, nem tudom elfelejteni. Mit kellene tennem?

Már nincs esélyem visszaszerezni mondjuk később, míg átgondolja a dolgokat?

17 évesek vagyunk.

2011. aug. 26. 12:05
 1/6 A kérdező kommentje:
*szeretném jóvátenni a hibáimat, és olyan kapcsolatot létrehozni, amilyenre mindig is vágytunk
2011. aug. 26. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:

hiába akarod, de szerintem már nincs esélyed. mindenkinek hasonló problémái vannak.. neked is csak azt tudom ajánlani, hogy ne keresd, ne beszélj vele direkt és legyél a barátaiddal, hátha ők könnyebben elfeledtetik veled.

amúgy olyan nincs, hogy nem tudsz boldog lenni, nem akarod eléggé itt avval van amúgy a gond és elég gáz, ha sms-ben szakított veled.. : s

2011. aug. 26. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha SMS-ben szakított veled akkor szerintem felejtsd el a srácot.
2011. aug. 26. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, használd ki, hogy fiatal vagy, felejtsd el azt a fiút. Nagyon sok ismerős, akik 15-18 éves korukban elkezdtek járni egymással, soha nem volt, vagy max. egy másik kapcsolatuk az "igazi" előtt, teltek-múltak az évek, házasság lett a dologból, meg gyerekek, s a legtöbbjük elégedetlen. Vagy szétmentek, vagy kifelé kacsingatnak a rosszul működő házasságukból. Nekem is volt egy fiúm a te korodban, szakított velem, visszakönyörögtem magam. Egy darabig jó volt, majd vége lett, s most nagyon örülök, hogy utána jártam egy-két fiúval, s úgy ismertem meg a páromat. Lehet, hogy ő sem az igazi, de másokra vágyni nem fogok, mert már tudom, milyen mással lenni, s így értékelni tudom a figyelmességét, a törődését... S ő is tudja, hogy más nők nem valók neki, mert próbálta. Szerintem nagyon ritka az, hogy az első után tudod, hogy neked tényleg ő kell. A másik, ami nagyon fontos, egy lány partner nélkül is nagyszerűnek és teljesnek kell, hogy érezze magát(ugyanígy a fiúk is). Ráérsz még nagyon lekomolyodni. Persze, nem azt mondom, hogy minden este mással szexelj, de ne sírj utána. És legfőképpen ne könyörögj neki. Ha szeret, vissza fog jönni magától. Ha nem szeret, akkor meg kár a könnyekért.
2011. aug. 26. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
majd tul leszel rajta. lehet h lesz egy év,de tul leszel rajta.
2011. aug. 26. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen gyászban énse tudnék irni,remélem megértesz )':
2011. aug. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!