Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha az ismerőseid folyton cikiznének a párod miatt, mert szerintük nem illetek össze és csúnya?
Figyelt kérdés
Nagyon kezd ebből elegem lenni,hogy folyton azt hajtogatják nekem,hogy sokkal jobb fiút érdemlek(külsőre).Tényleg nem az a szépfiú kategória,de én így szeretem.Mért olyan nehéz ezt megérteni nekik?Ráadásul ez nekem rosszul is esik.2011. aug. 26. 10:51
1/7 anonim válasza:
mondd meg nekik hogy bekaphatják, ennyi. Ez velem is volt már régebben, le kell őket rendezni.
2/7 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy, akkor lehet az ismerőseidnek van igaza: hiszen elvakítanak az érzések és szerelem nélkül bottal se piszkálnád :D
Ha nem vagy szerelmes (azaz akkor is szeretnéd, ha megtudnád hogy megcsalt téged - persze ezután nem elhagynád de ettől még szeretnéd) na akkor az ismerőseiddel van a baj, nem a te boldogságod akarják hanem hogy a maguk véleményét erőltetik...
3/7 anonim válasza:
"nem elhagynád" helyett simán "elhagynád".
És azt akarta jelenteni hogy ha már más fiúval vagy is szeretettel gondolsz vissza rá akkor is ha megcsalt...
4/7 brucelii válasza:
Ne legyetek már ennyire rosszakarók! ha szeretitek egymást akkor kizártok minden ilyen kritikát... biztosan csak irigységből mondják ezt, hisz az emberek valahogy nem tudják elviselni mások boldogságát! Ha aranyos veled, felejtssd el mit mondanak... Jóképű pasi azthiszi magáról, bármit megtehet és biztosan nem lenne veled jó!
5/7 anonim válasza:
Ha akárkit akit szeretek cukkolnak oroszlánként kelek a védelmére. Aki bántja azt akit szeretek annak vége. Nem verekedek csak szájjal verek. De azt élesen és hangosan.
6/7 twinky válasza:
Hany evesek vagytok, te es az ismeroseid? 16?
7/7 anonim válasza:
Most komolyan, kinek mi köze van ahhoz kivel jársz. Az ilyeneket péklapáttal verném agyon. Nehogy már más mondja meg neked mi a jó, meg mi kell neked. Te ismered jobban a akpcsolatod meg magad vagy ők? Elküldeném őket melegebb éghajlatra, hogytörödjenek a saját dolgukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!