Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért írogat msn-en egyfolytába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért írogat msn-en egyfolytában a volt bnőm?

Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja szakítottunk, mind a ketten úgy döntöttünk h így jobb lesz...egyik se dobta a másikat. Kb 1 hete állandóan rám ír. Minden érdekli:pl mien volt a tennapi buli, mit csináltam a tennap meg ilyenek. Jelent ez vmit?, vagy csak barát akar lenni? Amugy egyik barátommal se csetelek ennyit.
2009. ápr. 17. 14:32
 1/6 anonim válasza:
71%
Az a véleményem, hogy lehetséges hogy újra össze akar veled jönni. Lehet hogy arra vár hogy te mondd neki hogy jöjjetek újra össze, mert fél hogy ha ő mondaná,nemet mondanál. De semmi se biztos:)
2009. ápr. 17. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Hát... lehethogy újra fellángolt az irántad érzett szerelme, vagy csak barátkozni akar. Ezt így nem tudom eldönteni innen.:D
2009. ápr. 17. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Még érdekled:) nyugi nálam is volt ilyen aztán jött egy másik szakasz megnt nem gondoltam rá:)
2009. ápr. 17. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem rájött, hogy hiba volt szakítani és vissza akar kapni. Ha te ezt nem akarod, mondd meg neki, hogy te már új életet kezdtél mással és majd szép lassan leszáll rólad.
2009. ápr. 17. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
én nem küldeném el látatlanban. válaszolj neki, beszélgessetek, lehet csak a társaságodat keresi. várd meg, míg előjön a nagy vallomással, és ráérsz akkor eldönteni, hogy akarsz-e tőle megint valamit, vagy sem.
2009. ápr. 17. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagyok akadva azon hogy hány lány ír naponta olyan kérdést, hogy hogy kaphatná vissza az exét, vissza akarja csábítani, írogat neki, nem hagyja békén. És az sem tartja vissza hogy az exének már van új kapcsolata!! Nem tisztelik sem önmagukat, sem az új barátnőt ezzel a viselkedéssel! Ha szakítottak akkor felejtsék el, hagyják békében! Az én pasijaimnak is folyton ott lógott a nyakán egy levakarhatatlan exbarátnő, jelenleg is ezzel kell küzködnöm. A te barátnőd is valószínűleg akar még tőled valamit ezért nem hagy nyugtot neked.
2009. ápr. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!