Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit ez az álom, elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Nem rég szakítottam a barátommal,már kicsit feldolgoztam a dolgot.De azóta volt egy álmom,talán kicsit durva. Egy kés volt nála,mikor az álomba eljött hozzám. És nem is beszélt,és meg akart ölni...( volt vele már hasonló álmom)Én hiszek ezekben az álmokban..sok megtörtént már,de ilyen rossz még nem,és örülök neki.De ha vajon elmondom neki,mi lesz?2009. ápr. 17. 12:45
1/4 anonim válasza:
Ha te szakítottál vele, akkor ennek talán az lehet a magyarázata, hogy lelkiismeret furdalásod van, úgy érzed/gondolod legbelül, hogy haragszik rád. Annyira legbelül, hogy észre sem veszed. Ezek jönnek az embernek álmában. Az alap adott, a képzelet meg rafkós, továbbpenderíti a szálakat.
De nyugodtan elmondhatod neki, nem hinném, hogy megvalósítja. De te ismered. Viszont: ha elmondod neki, akkor lehet, hogy elkezdene reménykedni a folytatásban, hisz rá gondoltál.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,szerintem igazad van. Én szakítottam vele,mert nem tartozik az igazán hűséges férfiak körébe. És meguntam már,mivel féltékeny tipus vagyok.Nem csalt meg,csak nagyon sok nővel "incselkedett"...Eléggé eltudja bízni magát... ha elmondanám neki,talán azt mondaná,hogy ugyse akarnám..zsarolna..ismerem.. és akkor talán megint meglágyulna a szívem,és már annyira nem szeretném. Van oylan dolga,ami elég durva tud lenni..fenyegetőzik,zsarol..de igazából csak azt szereti elérni,ha az ember behódol,vagy megsajnálja.
2009. ápr. 17. 12:55
3/4 anonim válasza:
Én írtam az első választ. Akkor tényleg ne mond el neki. Semmiképp. És felejtsd el, jobb neked nélküle. És a ilyen mellett igazából senki sem bírja sokáig!
Sok sikert a további boldogsághoz!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Ő is azt mondta,hogy felejtsem el ;)
2009. ápr. 18. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!