Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kötődés meddig marad meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kötődés meddig marad meg?

Figyelt kérdés

Röviden: Szerelmes voltam egy lányba, de pár hónap alatt teljesen megváltozott, a rendes szerény lányból egy nagyszájú idióta lett, kiszerettem belőle, régen sosem szivatott, de most állandóan b*szogat. Ez nagyon rosszul esik, mert még kötődöm hozzá, holott tudom, h egy nagy r*banc lett-.-

Meddig fog ez még így menni? Meddig tart ez a sz*r kötődés?

2011. aug. 25. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
újholdig
2011. aug. 25. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
oszinten? nekem nagyon sokaig tartott (sot tart meg ma is!). ha valakivel egyutt vagy akar mar csak par honapot, akkor ezt nem tudod kitorolni az eletedbol. ha valakid meghal, azt sem felejted el soha, hiaba nincs mar veled. az ido enyhiti a fajdalmat. meg egy uj kapcsolat is sokat lendit rajta :D
2011. aug. 25. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, hogy a kötődés meddig tart azt nem tudom, de szerintem az igazi szerelem nem múlik el.

Érzed,hogy hozzá tartozol stb. Szóval ha ilyet nem érzel teljesen biztosan,akkor el fog múlni.

2011. aug. 25. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt éreztem, de viszonzatlan maradt..
2011. aug. 25. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!