Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én normális vagyok, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én normális vagyok, hogy ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy barátom, aki megcsal, meglop, meg minden ami eltudtok képzelni, de én még azért pénzelem, mert amikor velem van úgy előtudja magát adni. Hogy ezeket elfelejtem, . Szóval az az igazság, hogy én szeretem. Viszont tudom miket csinál a hátam mögött, és nem vagyok képes ezt megmondani neki, vagy otthagyni. Nem tudom hogyan győzzem le magam.
2011. aug. 24. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia ! Tudod ugy szokott az lenni hogy kell a jo nem ! Kell a rossz ? Persze :)) Nem te vagy az egyetlen aki ebben a cipoben jar sajnos ! SZEerintem ha szereted nagyon akkor normalis h megbocsajs neki ,meg nem kell eroltetni a szakitast mert csak te szenvednel jobban .... varj meg egy ideig probald meg szepszoval felkelteni a figyelmet arra h te tudsz ezekrol a dolgokrol es ez neked faj valahogy probald korbeirni a dolgokat ne mond ki neki szorol szora , igy el fog rajta gondolkodni ha szeret , es ha igy sem sikerul valtozast elerned akkor tedd valasztas elibe mond el neki h te nem akarsz osztozni rajta senkivel mond el neki h veled miert lenne neki jobb ...remelem h tudtam valami segitseget nyujtani neked ! kivanom h rendezodjon az eleted ! sok sikert !
2011. aug. 24. 22:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2011. aug. 25. 09:13
 13/13 welee ***** válasza:

kihasznál.

keress más palit...

2011. aug. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!