Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki nem lép a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem lép a lányok felé evidens hogy nincs barátnője?

Figyelt kérdés
én 20 éves vagyok 2 szer próbálkoztam be lánynál nem sikerült össze jönnöm velük,évente párszor kinézek buliba de ott se szoktam lányokkal beszélni ,ez így érthető hogy miért nincs barátnőm vagy már oda kellet volna jönnie egy csajnak ,nekem annyira elment a kedvem tőlük mert azt látom hogy vagy 30 évessel vannak vagy romával vagy 30 éves romával a magyar lányok én 15-20 éves magyar fiúval még nem láttam őket soha ezért nem is próbálkozok szerintetek azok akiknek van nője azok próbálkoztak vagy a lány mászott rájuk
2011. aug. 24. 19:18
1 2 3
 11/28 MákosLajos ***** válasza:
100%
hát öcsém valamit nagyon nem tudsz a nőkről ha szeretnek ha nem a sex egyik alapja mindennek persze kell a kölcsönös tisztelet meg a szerelem de ezek csak az alap pillérjei ide jön a humorod a sármod a fellépésed ... gyakorolj és szerezz önbizalmat menni fog
2011. aug. 24. 19:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

barátkozz pár lánnyal, ismerd meg őket annyira hogy ne remegj tőlük. de ne túl sokkal mert akkor mindenek csak barátja leszel és talán ki is ábrándulsz belőlük

aranyszabály: az erősebb kutya b.ik a rámenős fiúk 100lánynál ha bepróbálkoznak 30nál sikeresek. nem érzelemmel kell hozzáviszonyulni.

20évesen 2lány nagyon kevés. a nők sosem kezdeményeznek, főleg ha mulya vagy. a csokoládé sem megy házhoz és fizet neked hogy megedd

2011. aug. 24. 20:06
 13/28 A kérdező kommentje:
" nem érzelemel kell hozzá viszonyulni " ugy érted hogy ne szeressem a lányt és szeretni fog vagy ugy hogy hazudjak neki és érzelmek nélkül hülyitsek közbe mást is és keresek folyamatossan
2011. aug. 24. 20:14
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
először tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, utána jöhetnek a lányok
2011. aug. 24. 21:45
 15/28 anonim ***** válasza:
28%

20:06 vagyok

amit mondok, nem az a tipikus tanács, amivel etetik a félénkeket. a lányok nem képesek komoly kapcsolatra, nem is érdekli őket, kivel vannak együtt. persze a kivétel százezerből egy.

tudod miért sikeresek a romák meg a 30asok? mert rámenősek. ilyen egyszerű. a nők igénytelenek, elég nekik pár mosoly, meg férfias színjáték, (pl legyen izmos vagy gazdag) és máris "szerelmesek". addig meg lehet őket dugni, aztán új prédát keresel, mert túl unalmas ahhoz hogy megtartsd. különben is az igazi macsó szívtipró, a nőnek ez kell. a kedves fiúkat nem értékelik.

ha komoly kapcsolatot akarsz, azt felejtsd el, hacsaknem el tudod fogadni hogy talán 30 évesen is még egyedül leszel

ha laza kapcsolatot/kapcsolatokat akarsz, be kell illeszkedned egy fiútársaságba, másolni a legsikeresebbeket, és te is sikeres leszel.

nézd meg hogy viselkednek a romák és 30assok, mijük van ami kell a lánynak.

2011. aug. 25. 07:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál még, hogy ne cigánydiszkóban keresgélj normális csajt?
2011. aug. 26. 17:49
 17/28 anonim ***** válasza:
EVIDENS!!!!!!!!még szép..
2011. aug. 26. 17:53
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, a jó pasiknak a lányok is hajlandók udvarolni.
2011. aug. 26. 18:58
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kigyúrt, ha nem vagy pénzes, ha nincs jó dumád, egyedül döglesz meg, azt gartantálom. ;-)
2011. aug. 26. 19:08
 20/28 anonim ***** válasza:
,,garantálom"
2011. aug. 26. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!