Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem a szeretőm legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem a szeretőm legjobb barátjával, aki szintén házas, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik sem tud a másikról, jó barátok ezer éve, de annyira, hogy még a feleségeik is barátnők... Egyik sem tud a dologról!
2011. aug. 24. 17:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ő nem téged csalt meg, hanem a feleségét
2011. aug. 24. 18:04
 22/44 A kérdező kommentje:
Hova csöppentem? Mi ez itt az elvált nők klubbja??? Ha annyi csúnya nő van, mint én, miért nem a szeretők segítenek nekem? Ez kész.
2011. aug. 24. 18:08
 23/44 anonim ***** válasza:
91%
Gratulálok!Egy újabb "okos" kislány,aki benyalta a "rossz a házasságom,válni fogunk" dumát.Minden nős pasi ezzel a dumával szédíti azokat a pipiket,akit csak meg akarnak du...ni.Szerintem amilyen gyorsan tudsz lépj le.Mindkettőtől!Méghogy a pasi megcsalt?!Könyörgöm,házasságban él,naná hogy néhanapján meg....az asszonyt is.És valószínüleg valóban igaza van annak,aki azt írta,hogy tudnak egymásról.Jó téma vagy!Ne gondolkodj sokat!Lépj ki mindkét "kapcsolatból" és keress olyat,akinek csak te kellesz és nemcsak néhány d....ra.
2011. aug. 24. 18:10
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Előszöris gondolj bele,hogy mit szoltál volna gyerekkorodba ha a család szétmenne egy csaj miatt.

Megmondod mindkettőnek,hogy nemakarod tönkretenni a családjaikat.

Ne legyél ribanc és használd az eszdet és a szívedet!Ne mindíg magadra gondolj!

2011. aug. 24. 18:15
 25/44 A kérdező kommentje:
utolsó! Igazad van!
2011. aug. 24. 18:16
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm!
2011. aug. 24. 18:18
 27/44 A kérdező kommentje:
kilépek még ma ebből a dologból... úgy is udvarol egy szingli ari pasi
2011. aug. 24. 18:20
 28/44 anonim ***** válasza:
62%

"Ne legyél ribanc és használd az eszdet "

Szerinted van esze ennek a szőke plázaqrvának?

2011. aug. 24. 18:22
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Hátha kezd megjönni.remélem.
2011. aug. 24. 18:25
 30/44 anonim ***** válasza:
94%
Régi nóta kedves, hogy a pasi marad a megunt feleségével, a szerető meg a bánatával.Ne fogd fel olyan tragikusan, ez a világ már csak ilyen. Férfiak! Amikor kiderül, ők lesznek az áldozatok, akik nem tudtak ellenállni a csábításnak. És mindig a szerető a hibás. Majd, ha te leszel megunt feleség, te is másképp látod majd a dolgokat. Na, egy simi a buksidra. Hagyd ott mind a kettőt, keressenek másik hülyét maguknak, oszt csereberéljék. Jajjnekem hányingerem lett ettől az egésztől.
2011. aug. 24. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!