Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Már nem tartom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Már nem tartom férfinak a barátomat.

Figyelt kérdés

A barátomat nem tartom férfinak, mert nem áll ki magáért pl: a múltkor beszólt neki egy biztonsági őr az egyik plázában ahelyett ,hogy férfiként kiállt volna ,meghunyászkodott neki.

23/L

2011. aug. 24. 17:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

23:37

Igazából itt mindenki ezt gondolja, gondolom akkor mindenki kivan közösítve, csak te nem.

2011. aug. 24. 23:50
 52/64 anonim ***** válasza:
94%
Hihetetlen, micsoda egy hányadék kétszínű nő vagy te kérdező. Tisztára az egyik ismerősömre emlékeztetsz, aki nekünk szidta a paliját, hogy micsoda balf@sz, meg béna az ágyban... stb és az fel se merült benne, hogy esetleg az lenne a legtisztességesebb, ha szépen, kulturáltan elküldené inkább és nem rabolod az idejét. Lehet, hogy számodra csak egy rakás lúzer ez a srác, de lesz olyan nő, akinek ő lesz az Isten. Jobban kéne tisztelned az emberi kapcsolataidat, mert ne haragudj, akármilyen balfék is a srác, azért csak a PÁROD és így senkiről nem beszélhetsz!!!
2011. aug. 24. 23:59
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

Egy felszínes p.icsa vagy, és undorítóan beszélsz a barátodról. Tényleg az lesz a legjobb ha szakítasz vele, mert ezzel ő csak nyer.

Egyébként nem is maga a szitu a kiakasztó, hanem ahogy beszélsz arról az emberről, akivel elvileg azért vagy együtt, mert szereted. Habár nálad úgy látszik nem ez a mérvadó, mert ha valami nem tetszik, akkor egyből ócsárolod.

2011. aug. 25. 01:25
 54/64 anonim ***** válasza:
Én megértelek kérdező és abban egyet értek hogy nem állt ki magáért és ez nem tetszik neked,de ha ahogy az előttem válaszoló mondta elég gusztustalan hogy így beszélsz szerencsétlenről,ahelyett hogy elmondanád neki a szemében és megbeszélnétek és megmondanád neki hogy örülnél ha ki állna maga mellett de gondolom ahhoz már gyáva vagy hogy a szemébe mond és én ezt úgy mondom hogy egyet értek veled hogy nem tetszett neked az hogy nem védte meg magát,de ugyanakkor azt sem értem hogy akkor miért vagy vele azt meg végképpen nem értem hogy miért beszélsz róla ilyen stílusban??
2011. aug. 25. 10:10
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
vajon ő mindig nőiesnek látott téged? egyszer sem tettél olyat, ami miatt elgondolkodott volna?...
2011. aug. 25. 12:37
 56/64 anonim ***** válasza:
94%

Azt írtad: "Ügyetlen volt az ágyban,"

Ezek szerint nem volt akkora gyakorlata és annyi partnere mint neked!!!!!

2011. aug. 25. 23:50
 57/64 anonim ***** válasza:
100%

Mit kellett volna mondania? Vagy csinálni? Bunkóságra nincs jó válasz, kötekedni meg minek? Lehet észre se vette a dolgot, te meg fennakadsz ilyenen.

Amúgy hagyd ott minél előbb, tényleg ne rabold az idejét. Ha ilyeneket mondasz róla... nem irigylem. Esetleg ha lenne benned némi tisztesség, akkor ezeket neki mondanád, meg tőle kérdeznéd. Ha túl hamar nem is, de esetleg később tanulhat a dologból, legalább ennyit adj meg neki.

2011. aug. 29. 11:43
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom bántani se lenézni a biztonsági őröket, de valahogy mindről csak az értelem sugárzik !!! Én lány vagyok, de ha ilyet beszólna nekem, max jó mélyen a szemébe néznék és kiröhögném !

Ha szerinted ezért nem férfi a barátod, mert nem állt le egy értelmi szegény emberrel kötözködni... akkor te azt sem tudod milyen egy igazi férfi !

Amúgy milyen számodra egy igazi férfi ??? és ezt nem bántásból kérdezem ! aki megverekszik érted ? könyörgöm 23 éves !!!!

26/L

2011. aug. 29. 11:49
 59/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig, hogyan oltod le a pasid, csak pár reakciód, de szerintem ritka egy hülyepics@ vagy.

Szerintem nem a pasid töketlen, hanem te vagy gyáva és szánalmas, mert annyira nincs bátorságod, hogy mindezt a pasid szemébe mondd, ahelyett itt szapulod szerencsétlen a háta mögött. Az ilyen szánalmas. Nem, hogy őt, de más pasit se érdemelsz meg!

2011. aug. 29. 11:57
 60/64 anonim ***** válasza:
100%

Csak gondold végig kicsit mélyebben, kedves kérdező és nézzük az egyik legrosszabb végkifejletet:

A barátod visszabeszél az őrnek, az úgyszintén. Szó szót követ, amit Te büszke könnyes szemel nézel. Majd elcsattan egy pofon, majd még egy... Te még mindig büszkén nézel a pasidra akinek már vérzik az orra... Az őr ügyesebb, nagyobb, az a dolga, hogy leszerelje az olyan kis mitugrálsz senkiket mint a csávód, mert igen az Ő szemében a Te hősöd egy kis senki. A verekedés hevében halántékon találja. A pasid éber kómába esik. Az őr megy a sittre, a csávód az elfekvőbe. ÉS Te aki miatt az egész történt, mert a pasid nem akart a szemedben gyávának tűnni, Te hol leszel? Oda állsz-e az Őr elé és elmondod-e, hogy tuképpen miattad ül, mert a pasid tovább állt volna, ha nem akar neked janizni. És a pasid szülei elé állnál-e és elmondanád-e hogy a gyerekük azért lesz szervdonor, mert a barátnője azt várta el tőle, hogy ugasson egy őrrel, de ha Te nem vagy ott akkor ez nem történik meg. És végül bejárnál-e cserébe a barátod testéhez évekig látogatni, cserébe mert neked akart villantani? Felelősségtudat, előrelátás biztonságos hosszú kapcsolata, kompromisszum és megoldó készség. Ez a Te barátod, nem gyáva nyúl. Tiszteld és becsüld meg, nem minden sarkon terem ilyen. Vagy inkább engedd el, és keress magadnak egy farönköt amire vágysz!

2011. aug. 29. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!