Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Már nem tartom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Már nem tartom férfinak a barátomat.

Figyelt kérdés

A barátomat nem tartom férfinak, mert nem áll ki magáért pl: a múltkor beszólt neki egy biztonsági őr az egyik plázában ahelyett ,hogy férfiként kiállt volna ,meghunyászkodott neki.

23/L

2011. aug. 24. 17:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
18%

Hát ez a tipikus eset amikor mind kettőnek igaza van,mert igaz hogy ő ment neki valószínű nem direkt és le pöc.sözte.

Hát így már ok,én biztos vissza szóltam volna a kis baromnak hogy ne pöc,sözön le..

Lehet igazad van kérdező most már így.Én igazat adok neked egy fene!

2011. aug. 24. 17:47
 22/64 anonim ***** válasza:
12%
mondjuk ha már a kérdésbe leírod hogy mi volt az incidens akkor megkíméled magad a fröcsögő válaszoktól. a szitu gáz, ha többször előfordul akkor elgondolkodnék hogy nem járok tovább egy kislánnyal és keresnék egy férfit.
2011. aug. 24. 17:52
 23/64 anonim ***** válasza:
26%

Engem egyszer egy csöves támadott meg,az akkori barátom szintén meghunyászkodott,mikor én már majdnem lekevertem a csövesnek egy pofont.Nálam is ott valami elveszett és nem tudtam magam biztonságban érezni mellette...

Egy ilyen szitu után amit te leírtál,hát azt kell mondjam,űbergáz..Én sem látnám őt férfinek.Verekedni felesleges lett volna,de legalább visszaugathatott volna valamit a párod...

2011. aug. 24. 18:14
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valami komolyról lett volna szó, biztos megvéd téged.

De egy ilyen baromságért miért veresse össze magát?

Ugye te se gondoltad komolyan?

A biztonsági őr meg tovább erősíti a sötét bunkó kigyúrt kopasz sztereotípiát.

2011. aug. 24. 18:27
 25/64 anonim ***** válasza:
De annak ugye semmi esélye, hogy a barátod tényleg egy kis pö.cs, aki nem néz a lába elé?
2011. aug. 24. 18:33
 26/64 A kérdező kommentje:

18:33

De, megvan rá az esély ,hogy tényleg egy kis p*cs.

Csak az elvesztegetett időt sajnálom amit rá vesztegettem.

2011. aug. 24. 18:57
 27/64 anonim ***** válasza:
95%

De most komolyan szerinted az a normális, ha valaki beszól, akkor visszaugatunk és elküldjük a *** anyjába? Ez a férfias viselkedés?? Egy férfi nem attól lesz férfi, hogy úgy viselkedik, mint egy állat, hanem attól lesz úriember, ha sértésre sem sértéssel, anyázásra sem anyázással válaszol.

Az olyan embereket, akik szerinted "A Férfiak", általában hülyére verik a kocsmákban és a frusztráltságtól, amikor hazamennek, továbbadják a verést az asszonynak meg a gyereknek...

2011. aug. 24. 19:24
 28/64 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nagy baj. Az én exem se volt egy akcióhős, sőt a barátnőim szerint málészájú volt, de én talpig férfinak tartottam. Te nem vagy képes felnézni a párodra és emiatt biztos a kapcsolat kudarca...
2011. aug. 24. 19:28
 29/64 A kérdező kommentje:

19:24

Szerintem nem, régen ezért voltak a párbajok ha egy férfi megsértett egy másik férfit a sértett fél kihívta párbajra.

2011. aug. 24. 19:41
 30/64 anonim ***** válasza:
94%
Remélem szétmentek, nálad jobbat érdemel.
2011. aug. 24. 19:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!