Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy bűn elolvasni más levelét?
Figyelj... van egy ismerősöm, kb. fél éve legjobb barátok voltunk. Akkor írtunk egymásnak minden hülyeséget sms-ben, hogy így szeretjük egymást, meg úgy, meg "cuncimókus", meg minden... poénból... egyikünknek se volt párja. Kb. két hónapja lett barátnője, a csaj elolvasgatta az sms-eit, és kiakadt ezeken az üzeneteken... A srác azóta se nagyon beszél velem, mert a barátnője utál, és nem bírja elviselni, hogy velem beszél a pasija.
Úgyhogy azon kívül, hogy jó, ha az embernek van magánélete, nagyon hülye félreértések is lehetnek. Én emiatt vesztettem el a legjobb barátomat (és én is az voltam a srácnak).
De hát ha ő azt mondja, hogy olvasd csak el, akkor hajrá... Szerintem hülyeség, de felőlem aztán csináld, ha a pasidat nem zavarja.
18/L
Akkor nem, ha van egy kis esze!
De az én volt pasim buta volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!