Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iwiwen miért nem lehet elolvas...

Iwiwen miért nem lehet elolvasni azt a rohadt levelet? Nem véletlenül küldöm. Miért kell olvasatlanul törölni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 14:25
 1/6 anonim válasza:

az emberek buták de ha már sokszor küldtél ilyne levelet pl.: kör levél hülyeségek akkor egyszer megunják........

de ha tárgyként kiírod hogy fontos ne töröld akkor lehet valami sikered!!!

2009. dec. 27. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Még soha nem küldtem körlevelet senkinek sem, mert én is utálom. Egyébként a tárgy karácsony volt, és nyilván karácsonyi jókívánságot tartalmazott. Ezt illett volna elolvasni, és legalább egy rohadt köszönömöt visszaírni.
2009. dec. 27. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:

nem vagy egyedül :)

neki legközelebb nem írsz

2009. dec. 27. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak ha az embernek van 50 küldtovábbvagymeghalsz, 50 küldtovábbvagymeghalagyerek, 50 küldtovábbéstiedleszaszerelmed levele és még mellé kap néhány karácsonyit, lehet a tárgyat se nézi meg.

Nekem mondjuk már nemigen küldenek, de így is ritkán nézem meg iwiwen a leveleim, 1-2 hónappal utána meg már minek írjak vissza?

Akikkel gyakran levelezek, találkozok annak rendes levél, meg kiírtam az üzifalakra. Az meg szerintem idegesítő, ha valaki 200 ismerőstől kap boldog karácsonyt körüzenetet.

2009. dec. 27. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Én pl. kaptam karácsonyi körleveleket (boldog karácsonyt blabla.), olyanoktól, akikkel nem is beszélek. Ezekre nem is válaszoltam, kiírtam a hírfolyamra és el van intézve.

Szerintem ne akadj fenn ezen.

2009. dec. 27. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
én legalább 50-nek írtam, mindnek egyénileg, külön-külön, nem körbe
2009. dec. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!