Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás. Ti így együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás. Ti így együtt maradtatok volna hogyha. (? )

Figyelt kérdés

Ha rohadtul féltékeny, pl: megszabja mit csinálj. Annyira, hogy fiúkkal egyáltalán nem tarthatsz kapcsolatot, de még rájuk sem nézhetsz.

Ha abba is beleszól kivel beszélgetsz.

Hogy elvárja, hogy csak vele csinálj dolgokat, vele beszélgess, vele menj el bárhova is, de mással ne.

Hogy mindenről számolj be, hol jártál, mit beszéltél, stb..

De viszont meg rohadtul szereted, és szerelmes vagy belé, és nagyon hiányzik.

Ti mit gondoltok? Légyszi írjátok le, fejtsétek ki a véleményeteket.

2011. aug. 24. 14:12
1 2
 11/18 anonim válasza:
46%

Az féltékeny álltalában azt jelenti hogy nagyon szeret és kár lenen egy ilyet veszni hagyni. Kérdés te flörtölgetsz a fiúkal szal olyan nagyon cukika és nevetős vagy a közelűkbe?

Mert azt nem csoda hogy utálja, lányok sokszor nem veszik észre hogy flörtölnek csak simán magukat adják, ha te is komolyan szereted hoz kompromisumot vele beszéld meg vele és figyelj arra hogy beszélsz előtte más fiúkról mert ha elkezded mondogatni hogy ez meg az volt a "sanyikával" akkor biztos rohamot kap, üljetek le és beszéljétek meg és bizonyitsd be neki hogy csak őt szereted és másokkal csak el vagy és hasonlok. Ha egyszer találtál valakit akit szeretsz és ő is nagyon szeret botorság eldobni, mert nem biztos hogy találsz megint olyat aki ennyire szeret és lehet hogy majd találsz valakit aki nem fog féltékenykedni de lehet hogy az majd téged fog megcsalni. Üljetek le és beszéljetek ne dobd ki még.

20/F

2011. aug. 24. 14:36
 12/18 anonim válasza:
100%
Előző válaszoló nem teljesen értek egyet..egyenjogúság van nem? Vagy akkor haggya hogy őt korlátozzák, irányítsák és nem csinálhat semmit?? A pasi meg azzal flörtöl beszélget akivel akar..és a lánynak semmi joga megkérdezni ..ugyanmár hol élünk 21. század...szerinted ez fair amit a lánnyal csinál ez a pali?
2011. aug. 24. 14:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Persze egy egészséges féltékenységnek azért kell lennie.. flörtölni pedig egyáltalán nem flörtölök .. mivel hát szerintem egy kapcsolatatban ez evidens lenne hogy nem teszek ilyet a másikkal, ez egy alap dolog. De őt már kezdjük azzal, hogy az is zavarja ha csak arra pillantok amerre pont egy srác van, pl egy srác a buszmegbe várakozik, én pedig arra nézek .. vagy feldobok egy témát amiben fiú szerepel.. már rögtön kiakad.. hiába beszélünk róla hosszasan, ő akkor is azt hajtja hogy nem, egyáltalán nem állhatok szóba fiúkkal.. Igen.. az a legfájdalmasabb az egészben hogy ő tényleg szeret, és nem dobna el.. és én is szeretem őt nagyon. Csak hát… amit csinál az már eléggé dúrva.. Nem? Mindig azt gondolom ilyenkor, hogy csak én gondolom így, de úgy látom nem.
2011. aug. 24. 14:57
 14/18 anonim válasza:
100%

Mond meg neki hogy konkrétan megfolyt téged ez már és nagyon rossz vége lesz ha ezt így folytatja. Mond neki "megéri féltékenykedni azért hogy elveszíts?" vagy valami hasonlót jelezve neki hogy változtason a viselekdésén vagy baj lesz.

20/F

2011. aug. 24. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Én világéletemben gyűlöltem, ha egy férfi korlátozni merészel. Teljesen le vagyok döbbenve azon, hogy a környezetemben is vannak olyan kapcsolatok, ahol teljesen természetes, hogy sms, hívásellenőrzés van. Én még csak fel se vettem soha a párom telefonját, ha ő épp nem tudta felvenni, nemhogy belenézzek. Ha valaki pedig meg akarná szabni, merre, kivel, hová menjek, az lenne az utolsó szava hozzám. Akármennyire rohadtul szeretem, a józan eszem szerencsére meg szoktam tartani.
2011. aug. 24. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Az egészséges szerelemféltés meg a korlátozás közt ég és föld a különbség. Aki korlátoz és betegesen féltékeny, az nem téged szeret, hanem attól retteg, hogy ő nem elég jó neked és a saját kis világát félti, hogy mi lesz vele, ha nem leszel neki. Súlyos önértékelési-önismereti zavar az ilyen. A szerelem arról szól, hogy hogy úgy hagyjuk fejlődni, szárnyalni, tapasztalni a másikat, hogy közben összetartozunk, de tudomásul vesszük, hogy külön emberek vagyunk, saját mozgástérrel és saját személyiséggel. Aki szereti a másikat és hajlandó megbeszélni, ha valami nem tetszik neki, az nem fog félremenni. Ha pedig hajlamos rá vagy meg is teszi, azzal pedig nem lehet mit kezdeni, ezen nem segít semmi se.

25 N

2011. aug. 24. 15:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, nagy dilemma, de előbb-utóbb úgyis megoldja magát. A szerelmem lesz az első, amit elpusztít a viselkedése.
2011. aug. 24. 18:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat! Véleményeket, vagy saját, hasonló történeteket is várok még!
2011. aug. 25. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!