Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valami karma? Mért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami karma? Mért van ez?

Figyelt kérdés
Tavaly már majd megőrültem hogy nincs olyan pasi aki megcsókol szeretek (Előtte volt már pasim)...Egy ment nagyon sok idejig voltak fiuk akikkel flörtölgettem de eggyik sem fogott meg igazán.Aztán egyik nap rámirt az a pasi akiről mindig is álmodtam találkoztunk megcsókolt.Aztán másnap megismerkedtem egy masik pasival aki szintén nagyon megszerettem.3. nap a volt barátom akit még mindig szeretek rámirt bocsánatot kért és ujra akarta kezdeni.Fogalmam sincs mért van az hogy 1 évig nem történik semmi aztán 3 nap alatt 3 tökéletes pasit ismerek meg és nem tudok választani :(
2011. aug. 24. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Daniel van igazság abban amit mondtál...bár szerintem egyszerre 3pasi az inkább átok mint áldás XD Mondhatni kicsit sok a jóból...
2011. aug. 24. 14:11
 12/14 .Daniel. ***** válasza:
Na és Te hogyhogy leszólod és hamisnak nevezed mások hitét? Egyébként amit Te írtál simán összeegyeztethető a karmával. Neked biztosan van még hova fejlődnöd.
2011. aug. 24. 14:12
 13/14 .Daniel. ***** válasza:
Most mond hogy Neked nem simogatná az egodat! :)
2011. aug. 24. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem leszóltam, csak a fölösleges belemagyarázást nem szeretem. A Karma létezik, de nem abban merül ki, hogy egy 18 éves tinilány különböző pasik miatt szarakodik. Hidd el, többet tudok erről mint te. Egyik ismerősöm sorra vetél el. Kiderült, hogy az tényleg nem véletlen. Egy korábbi életében csecsemőgyilkosságot követett el... Na ez a Karma...
2011. aug. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!