Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de szerelmes lettem. Mit tegyek? (Többi lent. )
Előre bocsánatot kérek, mert hosszú és zagyva lesz.
A férjemmel "nem normális" a kapcsolatunk. Lassan tíz éve élünk együtt. Nagyon szeretjük egymást, és már az elején megbeszéltünk, hogy sosem fogunk egymásnak hazudni. Ha valamelyikünk ki szeretné próbálni mással (mármint a szexet), tegye, de ne sumákolva. Ebben az esetben nem tekintjük megcsalásnak. Eddig még egyikünknek sem volt "lehetősége" megtenni. Azaz nekem négy hónappal ezelőtt igen. Felbukkant egy férfi, első látásra nem volt szimpatikus, bunkónak és beképzeltnek tartottam, sőt kifejezetten rondának is. Csakhogy nagyon sok időt kellett vele együtt töltenem, és szépen megismertem az álca alatti énjét. Elég hamar kibukott belőle, hogy bejövök neki, folyton a szexszel viccelődött, miközben jóban lettünk. Ölelésen, csókon és összebújáson kívül azonban nem történt más, és végül elszakadtunk egymástól. A férjem mindenről tudott, nem tagadtam le semmit.
A férfiről egy ideje semmit sem hallottam, nagyon messze van tőlem, viszont ahelyett, hogy kiheverném az egészet, egyre jobban fáj. Sajnos beleszerettem, és képtelen vagyok kiverni a fejemből. Nem bírom elfogadni, hogy nem láthatom, nem érhetek hozzá soha többé. Ilyen heves, őrült vágyat még a férjem iránt sem tapasztaltam a kapcsolatunk legelején sem. :( Hogyan tudnám kiverni a fejemből?
sztem keresd meg és válj el ne húzzátok egymást feleslegesen
vagy az a pasi is nős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!