Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok, de szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, de szerelmes lettem. Mit tegyek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Előre bocsánatot kérek, mert hosszú és zagyva lesz.

A férjemmel "nem normális" a kapcsolatunk. Lassan tíz éve élünk együtt. Nagyon szeretjük egymást, és már az elején megbeszéltünk, hogy sosem fogunk egymásnak hazudni. Ha valamelyikünk ki szeretné próbálni mással (mármint a szexet), tegye, de ne sumákolva. Ebben az esetben nem tekintjük megcsalásnak. Eddig még egyikünknek sem volt "lehetősége" megtenni. Azaz nekem négy hónappal ezelőtt igen. Felbukkant egy férfi, első látásra nem volt szimpatikus, bunkónak és beképzeltnek tartottam, sőt kifejezetten rondának is. Csakhogy nagyon sok időt kellett vele együtt töltenem, és szépen megismertem az álca alatti énjét. Elég hamar kibukott belőle, hogy bejövök neki, folyton a szexszel viccelődött, miközben jóban lettünk. Ölelésen, csókon és összebújáson kívül azonban nem történt más, és végül elszakadtunk egymástól. A férjem mindenről tudott, nem tagadtam le semmit.

A férfiről egy ideje semmit sem hallottam, nagyon messze van tőlem, viszont ahelyett, hogy kiheverném az egészet, egyre jobban fáj. Sajnos beleszerettem, és képtelen vagyok kiverni a fejemből. Nem bírom elfogadni, hogy nem láthatom, nem érhetek hozzá soha többé. Ilyen heves, őrült vágyat még a férjem iránt sem tapasztaltam a kapcsolatunk legelején sem. :( Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

2011. aug. 24. 11:32
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Meg ez a sok szóismétlés... Nem ismerek magamra, tényleg elment a józan eszem is. :S
2011. aug. 24. 11:34
 2/31 anonim ***** válasza:
Sehogy!
2011. aug. 24. 11:34
 3/31 A kérdező kommentje:
Ez bizony gáz. :/
2011. aug. 24. 11:35
 4/31 anonim ***** válasza:
Ha úgy mélyen magadba nézel, belegondolsz a dolgokba, rosszul is írom, inkább megpróbálod tisztázni az érzelmeidet, akkor biztos, hogy el akarod felejteni ezt a másik férfit?
2011. aug. 24. 11:36
 5/31 anonim ***** válasza:
75%
Azért érzel így, mert nem kaptad meg. Úgy érzed félbe maradt valami, de hidd el, elmúlik. Ez nem szerelem, hanem erős vágy egy nem beteljesült dolog. Értékeld, hogy a férjed ilyen, mert ez ritka. A kíváncsiság hajt, de csak ideig óráig lenne érdekes, aztán teljesen össze zavarná az életed és végzetes hibát követnél el.
2011. aug. 24. 11:38
 6/31 anonim ***** válasza:
49%
miért nem lehetsz vele soha többet meghalt?
2011. aug. 24. 11:39
 7/31 anonim ***** válasza:

sztem keresd meg és válj el ne húzzátok egymást feleslegesen

vagy az a pasi is nős?

8/31 anonim ***** válasza:
gyereketek van?
 9/31 anonim ***** válasza:
az a helyzet h nekem is van valaki akit nem tudok elfelejteni...nem vagyok férjnél,de kapcsolatban élek,lelkiismeretfurdalásom van tőle
2011. aug. 24. 11:40
 10/31 anonim ***** válasza:
és félek h az igazit szalasztom el...előző voltam
2011. aug. 24. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!