Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem én fel vagy várjak rá?
Story:
Egynagyon jó barátommal jöttünnk haza egy buliból. Megjegyzem egyikünk sem fogyasztott alkoholt. Fáradtak voltunk már és az autónak a hátsáülésén összebújva én elaludtam. Kb 150 km volt az út. Egy idő után megébredtem, mert éreztem,hogy valami csikizi az arcom, és ez a pasi orra volt. Nem tudtam már visszaaludni, kis idő után éreztem,hogy megpuszilja az arcom, aztán megint.
Nagyon felkavart ez az egész, nem tudom mi volt ez. Nagyon jó barátok vagyunk. Most akkor ez azt jelenti,hogy ő többet érez? Ez szombaton éjjel történt. Hétfőn összefutottunk az utcán, mindha zavarba lett volna, halkan köszönt és elsietett. Szerintetek mit tegyek? Felkeresni nem nagyon akarnám, nincs hozzá merszem, felhívni...nagyon nem tudom mit mondjak neki, esetleg tippet adnátok. Vagy üzenjek más álltal neki?
S.O.S.
Na ez most első olvasásra a sztory úgy jött le hogy mind a ketten fiúk vagytok, úgyhogy néztem nagyokat! De a kommentekből leesett hogy csaj vagy ;)
A lényeg hogy érez irántad valamit, ez tuti! Ha te is érzel iránta valamit.. Akkor keresd fel! És ne hagyd veszni a dolgot! A dolog lényege, hogy most szégyenli magát, illetve nem is ez a legjobb kifejezés erre. De máshogy nem tudom kifejezni magam. Talán kicsit önbizalmatlan, hogy "jesszusom, most mit is tettem valójában?" Érted mire célzok remélem...
köszönöm az értelmes válaszokat.
te, szilvásbuktás ez már nagyon uncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!