Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyógyítsam magam?

Figyelt kérdés

nem jól álltam az elején a dolgokhoz, későn jöttem erre rá, és most elrontottam egy fiúval, akit szeretek. nem akarok könyörögni, talán felesleges is, de ilyenkor hogy érezhetném magam jobban? tehát ez nem szakítás utáni rosszkedv meg szenvedés, mert itt konkrétan tudom, h mit rontottam el, és rettentően bánom, haragszom magamra.

köszi

2011. aug. 24. 02:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden áron törekedj arra, hogy visszaszerezd.
2011. aug. 24. 02:54
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

felesleges, mert nem akarja, ha pedig nagy nehezen belemegy, akkor jó, ha úgy megyünk bele egy kapcsolatba, hogy neheztel rám? nekem ez nem kell, csak az, hogy jobban érezzem magam.

2011. aug. 24. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Fogadd el hogy elcseszted és még sok minden lesz amit el fogsz cseszni, és amit utólag (nagyon) meg fogsz bánni. Ilyen az élet, erre nincs gyógyszer. Tanulj belőle, vond le a következtetéseket, és jegezd meg. Ha netán még 1x hasonló szituációba keverednél tudj helyesen dönteni.

Biztos vagyok benne, még így hogy nem is ismerlek, hogy nem ő lesz az egyetlen fiú az életedben.

2011. aug. 24. 14:15
 4/5 megax ***** válasza:
Talán segít az én történetem de nem szívesen írnám le az egészet mindenkinek. Hasonló cipőben járok csak én a veled ellenkező oldalon álltam a szakításnál. Írj egy privit és adj meg valami elérhetőséget (emailcím vagy msn vagy gtalk skype akármi)
2011. aug. 24. 17:33
 5/5 megax ***** válasza:
azért segíthet mert megérted hogy gondolkozik az elszenvedő fél. talán párhuzamokat is felfedezel.
2011. aug. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!