Hogyan gyógyítsam meg magam holnapra?
1 hete, hogy meg vagyok fázva, ma már nagyon durva, suliba se mentem. Véres takony jön az orromból, köhögök, a manduláim iszonyatosan fájnak, nem bírok se nyelni, se beszélni. Mivel hozzam holnapra helyre magam? El kell utaznom vasárnap reggelig. Holnap délután indulok.
Ha szedek Strepsils-t, vagy Tantum Verde-t, akkor nagyjából helyrerázódik a torkom?
17L
Már 1 hete beteg vagy , ugye nem gondolod komolyan hogy most 1 nap alatt meggyógyulsz?
Csodaszerek nincsenek
Figyelj! Megiszol naponta 3 l citromos teát! A savas közeg gátolja a vírusok terjedését, és a sok lé kimossa a méreganyagukat belőled, mert attól vagy rosszul.
Meg kell enned naponta egy fej fokhagymát. Mindegy, hogy. Nyeld le egyben, vagy nyomd a kajádra, ahogy tudod. Lehet hoyg kicsit fájni fog a gyomrod.
Menj el fuss egy fél órát. Jól felöltözve. Tudom, rosszul vagy, de ha meg akarsz gyógyulni.
Utána menj szaunába ha tudsz. Ha nem tudsz, akkor zuhanyozz le(lemosod a bőrödről a mérgeket) HÚZZ FRISS ÁGYNEMŰT, TAKARÓZZ BE ÁLLIG. kÖZBEN HÁRS VAGY BODZATEÁT IGYÁL, ATTÓL MEGIZZADSZ. A betegséget ki kell izzadni.
Szedjed a gyógyszereidet, egyél narancsot savanyú káposztát, narancslevet. Tejet egyelőre ne fogyassz, majd ha lábadozol. Felvágottat se nagyon, inkább koplalaj, vagy krumplit, pirítóst egyél. Ha kezdessz jobban lenni akkor újra zuhany, újra tiszta ágy, és főzess magadnak egy jó züldség vagy húslevest igazi zöldségekből.
Ne tévézz, ne számítógépez, ne telefonálj, ezek hátráltatnak. Ha olvasol csak egy órát. A töbi időben pihenj, aludj, elmélkedj. mOST NEM SZÓRAKOZNI AKARSZ, HANEM GYÓGYULNI.
Ha szót fogadsz nekem, szombat délutánr ajól leszel.
És 3 óránként teljes levegőcsere a szobában. Vagyis szellőztess!
Tuti, kipróbált módszerek.
Egy fej fokhagyma nem sok?Nem egy gerezdre gondoltál?
Jobbulást kedves kérdező!
A FUTÁS KI VAN PRÓBÁLVA. pERSZE NEM ÁGYIK RÁ AZ EMBER, DE NAGYON JÓT TESZ. aKÁR MÉG ESŐBEN IS.
Bocs.
Szóval, mi így szoktuk. Ha sürgős. De különben olvastam is több szerzőtől ugyan ezt. És ha figyelmesen elolvasod, utána lefektetetem. De az ágy, a szobalevegő elszív. A megfázás mnem vakbélgyulladás, nem is tüdőgyulladás, egy kis torokfájásnak jót tesz a testmozgás. Ki kelll ürülnie a méreganyagoknak, és a nyirokkeringésnek is jót tesz, meg a levegő is kell.
Próbáld ki. Már nem is lázas. Nehéz elindulni, de jobb lesz utána.
Ja, és egy gerezd fokhasgyma semmi. Ha nem megy el egy fej, de legalább őránként egy gerezdet. Pláne ha csak kínai a hagyma. Ha nem megy, akkor a vöröshagyma is jó, de mennyiség kell hozzá.2-3 fej a vörösből. Egy gerezdet egészségesen eszel meg.Fokhagymát egyszerre.
Valamit valamiért, ha nem csinál semmit, akkor lassabban gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!