Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja mindig ezt velem? Mi a teendő?
a volt barátom 17 éves! azt állítja hogy szerelmes belém! már 2 éve az megy hogy hol együtt vagyunk hol nem! én nagyon szerelmes vagyok ! mikor együtt vagyunk minden jó,mindig figyel rám, kedves,rengeteget törődik velem! ha itthon vagyok mindig keres! viszont időnként előfordult hogy 2-3hétre elutaztam a nyáron! és megtudtam hogy mikor 2 hétnél tovább voltam távol mindig megcsalt! és éreztem is hogy valami nincs rendjén mert ilyenkor már nem is keresett! (és azt is mondta valakinek hogy neki már igénye van a szexre... de én még másfél évig nem fogok lefeküdni vele! pettingelésre sincs lehetőség a szüleim szigorúsága miatt ugyanis sajnos nem maradhatok kinn sötétedés után stb...) most hogy szakítottam vele újra keres és próbál kedves lenni stb... szóval visszaszerezni... lehet hogy már egy kicsit megkopott a szerelmünk abba a 2 év rengeteg veszekedésbe, kibékülésbe! de az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy ha nem találkozunk hosszabb ideig megcsal és azt mondja állítólag hogy nem hiányzok neki viszont ha ott vagyok akkor már bánja csak velem törődik az egész társaságból és mindig nagyon igyekszik (az első megcsalása után képes volt fél évet udvarolni ,mindent beleadott hogy újból összejöjjünk)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!