Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja mindig ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja mindig ezt velem? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

a volt barátom 17 éves! azt állítja hogy szerelmes belém! már 2 éve az megy hogy hol együtt vagyunk hol nem! én nagyon szerelmes vagyok ! mikor együtt vagyunk minden jó,mindig figyel rám, kedves,rengeteget törődik velem! ha itthon vagyok mindig keres! viszont időnként előfordult hogy 2-3hétre elutaztam a nyáron! és megtudtam hogy mikor 2 hétnél tovább voltam távol mindig megcsalt! és éreztem is hogy valami nincs rendjén mert ilyenkor már nem is keresett! (és azt is mondta valakinek hogy neki már igénye van a szexre... de én még másfél évig nem fogok lefeküdni vele! pettingelésre sincs lehetőség a szüleim szigorúsága miatt ugyanis sajnos nem maradhatok kinn sötétedés után stb...) most hogy szakítottam vele újra keres és próbál kedves lenni stb... szóval visszaszerezni... lehet hogy már egy kicsit megkopott a szerelmünk abba a 2 év rengeteg veszekedésbe, kibékülésbe! de az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy ha nem találkozunk hosszabb ideig megcsal és azt mondja állítólag hogy nem hiányzok neki viszont ha ott vagyok akkor már bánja csak velem törődik az egész társaságból és mindig nagyon igyekszik (az első megcsalása után képes volt fél évet udvarolni ,mindent beleadott hogy újból összejöjjünk)

15/L

2011. aug. 23. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Azért mert egy szemét állat bocsi a kifejezésért :$

Ne hagy d magad még fiatal vagy :)

2011. aug. 23. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
szemét a csávó! ne foglalkozz vele! ha szerelmes vagy belé akkor betudhatjuk egy szerelmi csalódásnak! márpedig azt is emg kell tanulni kezelni
2011. aug. 23. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Végleg szakíts vele. Ha tényleg szeretne, nem csalna meg. Biztos, hogy fogsz jobbat is találni aki nem csinál veled ilyen dolgokat és szívből szeret. :P

Sok sikert és kitartás. :)

2011. aug. 23. 21:51
 4/11 NászAnanász \\,,// válasza:
a volt barátod egy g*cihuszár! el kell hajtani, már így is biztos, hogy végig d*gta a fél megyét melletted!!!
2011. aug. 23. 21:52
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor látom egy véleményen vagyunk! de azt senki nem tudja hogy mi játszódhat a lelkébe (vagy nem is tudom hogy fogalmazzak) mert azt nem hiszem el hogy nem szeret de azt se hogy szeret!
2011. aug. 23. 22:11
 6/11 A kérdező kommentje:
nyilván összejönni már nem fogok vele! csak az érdekelne hogy egy fiú hogy jut el idáig? és hogy ez miért lehet!
2011. aug. 23. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
de egy hü*e vagy baz*meg... a pasid kanos, erről van szó. nem várhatod el egy 17 éves sráctól, hogy úgy kösse le magát, hogy nincsen semmi, ezt neked is meg kell értened. nyilván fontos vagy neki, meg szeret, azért igyekszik, viszont 17 éves, ilyenkor veszik észre mi van a lábuk közt. ha hagynád, hogy megdugjon, nem lenne semmi gáz.:D ha meg nem, akkor viseld el, hogy mással dug. na pacsi
2011. aug. 24. 01:41
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó , de azt hiszem vagyok olyan értelmes hogy a b@zdmegolásod nélkül is veszem az adást és feldolgozás alá vetem ezt a meglátást is! és elgondolkodom rajta hogy mennyi igazság lehet benne és hogy a "kereteimből" mennyit tudok javítani a dolgokon hogy még egyszer ne járjak majd így pl a következő barátommal :/
2011. aug. 25. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
01:41 inkább te fogd fel b@zdmeg h képzeld vannak fiúk akiknek nem okoz gondot a barátnőjükért tűrtőztetni magukat és ha még nincs kész rá ne dugjon mert annak rossz vége lesz és tudod mit akinek ez ilyen nehéz mint a srácnak akkor az ne menjen bele egy kapcsolatba ilyen idősen persze ha a lány csalta volna meg az ri.bi lenne mi? Te tőgyökeres tapló!Másrészt meg emberek vagytok nem állatok nem a farok után kell menni!ÉS tudod mit?Főleg ilyen pasiknál mint ez a kedves görény akiről az imént szó volt nem engedni kell nekik hanem pont h nem szabad engedni nekik gondolom a kérdezőnek sem lett volna jó ha megdugják és otthagyják!Te meg ne is hagyd magad ebben a korban kérdező!Aki képes többször megcsalni ezért az azért teszi mert nem szerelemből van veled hanem szexre kellessz neki és trófeagyüjtő típus!Az egy dolog h jól tud téged hülyíteni az ilyen meg legalábbis most de lehet 30 évesen sem változik meg már az első megcsalás után szakítani kellett volna és mostmár koptasd le!Ha nem veszi durvábban!
2011. aug. 25. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát... Nekem mindig azt mondják, bárki megérdemel egy 2. esélyt. Bárki, bármi rosszat tett, egy második esélyt megérdemel, de többet nem. Szóval ha tényleg bánja, h megcsalt, ebben a második esélyben, be tudja bizonyítani, h nem tesz ilyet többé, stb..
2011. aug. 26. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!