Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj hogyha másfél év járás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj hogyha másfél év járás után már nem vagyok a barátomba szerelmes, csak szeretem és néha elkalandozok más pasik után?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy már szerelmes nem vagyok belé, de szeretem és kötődök hozzá. Szal úgymond nincs elöttem az a rózsaszín köd.

Van mikor elkalandozik a fantáziám hogy vajon milyen lehet más pasival (ő az első nekem). Sose csalnám meg csak ritkán eljátszok a gondolattal. :)

Ez baj? Nem szeretném igazán?

2009. ápr. 16. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem vagy belé szerelmes, akkor meg minek jártok? Gondolom gyáva vagy szakítani, nem igaz? Csak gondolj bele, mit érezne ő, ha megtudná, hogy csak kihasználod. Mert bizony kihasználod, ez nem vitás. Nem érdemes azért járni vele, hogy legyen valakid. Gondolom még elég fiatal vagy.
2009. ápr. 16. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem igaz, hogy kihasználja.

Én is ugyanígy voltam az első köhöm... igazival. De én meg is beszéltem vele a témát, és nagyon sokszor próbáltam vele szakítani. A baj az volt, hogy ezek sokszor veszekedések után voltak, én meg teljesen labilis voltam érzelmileg. Hol úgy éreztem, hogy nem akarom elengedni, hol meg egyáltalán nem akartam vele járni. A fura az volt, hogy ő nem mondta egyszer se, hogy akkor legyen vége, pedig tudta, hogy az én érzelmeim már nem annyira nagyok. De én se csaltam meg.

Végülis lett egy fiú akibe egészen beleszerettem, és akkor talán egy kicsit mégis megcsaltam, ugyanis vele csókolóztunk is, nekem bűntudatom volt, és csak sikerült szakítanom a sráccal.

Na ezt azért írtam le, hogy legyen vége is a történetnek, a lényeg hogy te teheted másként s. Mindenképpen szakíts vele, mert ez nem vezet sehova. Azt írják, hogy a szerelem elmúlik egy idő után, és jön a kötődés, de szerintem ez nem igaz. Elmúlik olyan szinten, hogy nem minden pillanatban érzed olyan hevesen, persze, nehéz is lenne így együtt élni valakivel :D De én még mindig nagyon gyakran érzem újra, és újra azt a heves szerelem érzést, pedig lassanként két és fél éve járok azzal a sráccal, aki miatt szakítottam az előzővel.

2009. ápr. 16. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha 1,5 év alatt elmúlik a szerelem akkor ott elmondhatjuk, hogy nem illenek össze igazán. Nincs ezzel semmi gond. Ezt dobta a gép most neked. Annál is inkább ideje lépned, mert

1) A srác had ismerkedjen

2) "vajon milyen lehet más pasival (ő az első nekem)" itt az ideje, hogy te is ismerkedj más srácokkal.

Ez az élet rendje. Csak akkor tudod, hogy kit szeretnél magad mellé hosszú távon, ha tapasztalatot szerzel.

2009. ápr. 16. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos le fogtuk hülyézni, de szerintem az erős szeretet is jelent annyit mint a szenvedélyes szerelem...

Ameddig úgy vagy vele hogy vele szeretnéd leélni az életedet addig egyáltalán nem baj :)

2009. ápr. 16. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Utolsónak: Igen jelent, de ha soha nem lángol fel a szenvedély, vagy csak nagyon ritkán, az rossz, mert az embernek szüksége van erre az érzésre, és ha talál egy olyat, akinél megvan, úgyis szevasz lesz a vége.

Ez a szeretet, meg kötődés inkább egy utólagos szép barátságra elég, mint egy folytatásra.

2009. ápr. 16. 19:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem azt mondtam hogy nem szeretem, hanem max nem vagyok belé szerelmes és nincs elöttem a rózsaszín köd, hanem tudok gondolkodni úgy is hogy ő van nekem és nem áldozok fel olyanokat amiket lehet késöbb megbánok, ha esetleg vége van. És szerintem igenis létezik olyan hogy elmúlik a szerelem és erős szeretet és kötődés, ragaszkodás lesz belőle. Attól hogy elmúlt a köd nem azt jelenti hogy nem szeretem már többé és nem vagyok rá kiváncsi. Föl is lángolhat újra. Mit gondoltok miért vannak együtt az öregek 40-50 éven keresztül? Biztos hogy nem azért mert még mindig őrülten szerelmesek egymásba, hanem mert tisztelik és szeretik egymást. Az hogy elszoktam gondolkodni arról hogy milyen lehet mással az nem azt jelenti hogy nekem szükségem is van másra, csupán véleményeket kértem. Igen azokat kaptam, de nem azt vártam hogy a szakítást írjátok.
2009. ápr. 16. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 2 éve vagyok együtt a pasimmal,de már pár hónapja én sem érzem azt a kötődést,mint mondjuk 1 éve. Elmúlt a szerelem,pedig azt hittem,ő az igazi nekem. Hát sajnos rájöttem,hogy nem. De ő annyira szeret,nem akar elengedni. Többször említettem neki,hogy szeretnék vele szakítani,de ő ilyenkor csak könyörög nekem meg bőg,mint egy kisfiú. Ráadásul az ágyban sem olyan már,mint régen,egyszerűen nem tud kielégíteni,egyre gyengébben teljesít. Szerintem nem gáz,ha egy csaj úgy érzi,hogy már nem szerelmes a pasijába,rengeteg lánnyal megesik az ilyen. Mit csodálkozunk,ha ilyen béna pasikkal vagyunk körülvéve? Tisztelet a kivételnek!
2009. ápr. 17. 09:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Mint már említettem én SZERETEM őt, csak nem szerelemből. Erős kötödést és ragaszkodást érzek iránta. Mi ebbe az érthetetlen?
2009. ápr. 17. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:

én is pont igy vagyok most a pasimmal,nekem a barátaim mindig azt javasolják h szakitsak (sztem csak azért mert nembirják -.-'' )

ám meg mindig több hibát veszek benne észre,én lehet h szakitani fogok,de már beszéltem is vele,és nem javul,szal....nemtudom :S

együttérzek.

2009. máj. 1. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!