Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim miatt hagynak ott a barátaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már fél éve van egy mások számára furcsa pasim. Jó, persze, tényleg furcsa kicsit számomra is, de én nagyon szeretem.

A furcsasága abban nyilvánul meg, hogyha összeülünk egy kávézóba vagy bárba a baráti körrel, akkor ő nem rendel semmit, hanem otthonról hozott innivalót issza.

Vagy a múltkor is voltunk egyik barátunknál, meghívott minket, de ebéd nem volt, így pizzát rendeltünk és a barátom nem rendelt, hanem elővette a szendvicsét és azt ette.

Jó, igaz, hogy így leírva elég gyökérnek tűnik, meg a barátaim számára is az. Éppen ezért hagynak el egyre jobban. Már nem hivogatnak ide-oda, elhanyagolnak.

Én szeretném megtartani őket, de a pasimat sem akarom elveszteni.

Mit tegyek? Ha felhozom a pasimnak ezt a dolgot, akkor mondja, hogy ő ilyen, ha ez nem tetszik, akkor mondjam meg és szakíthatunk. Többször szakítottak már miatta emiatt, meg tudja érteni.

2011. aug. 23. 11:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Most komolyan tőlünk várod a választ?

És ha valakinek olyan betegsége van,aminél oda kell figyelni az étkezésre?

Nekem pl. oda kell figyelni,de ha voltam nagyobb társasággal, vagy újakkal, vagy kerültem olyan szituációba.....akkor bizony "kilógtam",és visszautasítottam amivel kínáltak....vagy nem rendeltem. Mivel nincs a homlokomra írva, illetve nem kötöm mindenki orára, szerinted ha mindenki véleményével foglalkoznék....?

Akkor nem jársz vele,mert égeted magad vele?

Tudom hogy nem beteg, de ezen kívűl ezer oka lehet,vagy csak odafigyel mit eszik. Ennyi. Ez nem fóbia.

Ez legyen a legnagyobb problémátok.....

Ilyenért kinézni valakit a társaságból?

Nem kötelező rendelni,sem azt enni amit a többiek.

A barátok meg tényleg nem barátok, ha emiatt kerülnek.....

2011. aug. 25. 17:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát... lehet, hogy akkor ez lesz. Bár engem mindig elvisz ha a haverjaival összejön.
2011. aug. 25. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Beszéld ezt meg pároddal hogy hanyagolnak a barátaid a hülye dolgai miatt.

Amúgy tényleg nem illik étterembe hozott kaját vinni meg ilyenek. Szóval ne csodálkozz hogy inkább nem hívnak meg titeket.

2011. aug. 25. 17:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is a baráti köröddel van a hiba. Ha igazi barátok lennének, elfogadnák a párod is olyannak, amilyen. És még ha zavar is, szerintem ne próbáld leszoktatni erről/megváltoztatni. Gondolom neked sem esne jól. Neki sem.
2011. aug. 25. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:

kérd meg a pasid,hogy próbájon alkalmazkodni. ha az ő barátai hívnak meg titeket akkor is ilyen? lehet,hogy direkt akar szemétkedni a te barátaiddal. beszéljétek meg. vagy ha nem felmérül a kérdés elötted:

ki fontosabb? a pasid vagy a barátaid. a kérdésre a válaszképpen egy tanács. egy pasi sem ér fel egy barátsággal!

2011. aug. 25. 18:32
 16/16 A kérdező kommentje:

18:24-es: Engem nem zavar ez a fajta viselkedése. Csak a baráti körömet.

18:32-es: Ha az ő baráti körében vagyunk, akkor nincs ilyen cirkusz. Tudják jól, hogy ő ilyen, semmi bajuk vele, mert beszéltem párukkal, hogy csak az én ismerőseim ilyen k*csögök, hogy emiatt fel vannak háborodva.

Kérdésedre válaszolva: Eddig a barátaim voltak fontosak, de ha így viselkednek, akkor egyre kevésbé lesznek azok.

2011. aug. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!