Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bulikirálynők, partyface...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulikirálynők, partyface macák! Hányszor csaltátok már meg párjaitokat?

Figyelt kérdés
Sajnos a tapasztalatom az, hogy az ilyen diszkómacák nem túl megbizhatóak, iluminált állapotban az első rózsaszin inges metroszexuális macsóra rávetitek magatokat és nem igazán számit, hogy pár órával az előtt még a pasidnak ömlengtél, hogy igy szeretlek, úgy szeretlek. Volt már nektek egyáltalán boldog párkapcsolataitok, amiben nem hazudtatok és nem csaltátok egymást össze-vissza?
2011. aug. 23. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én minden hétvégén bulizok,van h hétköznap is megyek. Mondhatjuk bulikirálynő vagyok :D Van párom és még egyszer se csaltam meg. Nem azért megyek h pasizzak,hanem hogy jól érezzem magam.
2011. aug. 26. 20:28
 12/15 Mézespuszedli ***** válasza:

Én is minden hétvégén eljárok bulizni nem is egyszer. Ha volt baráton legtöbbször jött ő is és jól éreztük magunkat,de ha nem akkor se csaltam meg. Barátnőimmel voltam szórakozunk,táncolunk. Különben is egy megcsalást nem lehet az alkoholra fogni...ha valaki megakarja csalni a párját azt bárhol bármilyen állapotban megteszi és kész.

20/L

2011. aug. 26. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Valóban nem sok érzelme van a kérdésnek, mert a válaszok nagy része az, hogy "én sose csalnám meg a páromat."

Ahhoz pedig igazán sötét ribancnak kell lennie, hogy valamelyik hozzászóló büszkén írjon egy háromjegyű számot.

2011. aug. 26. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Én járok bulizni és gondolom ez azoknak a lányoknak szól,akiknek nagyon számít a külsejük,ez illik rám,elég egoista vagyok,sokat törődök magammal.De nem tetszenek a rózsaszín pólós divatbu*zik és nem lehet elcsavarni a fejem.4éve vagyok a párommal,ezalatt az idő alatt mással mégcsak szemezni sem szemeztem.(sőt szűz oltam mikor megismertem,de attól jártam buliba)

Ha kalandra vágynék otthagynám és lehet egy bővérű,utolsó kis nőcske lennék aki imád dugni(mert imádok,de a párommal jelenleg),de szerintem ahoz nem lenne senkinek semmi köze.Találj normális lányt,azért nem lehet mindenkit egy kalap alá venni aki diszkóba jár.

2011. aug. 26. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:

ezek rossz emberek

19F

2011. aug. 27. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!