Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikirálynők, partyface macák! Hányszor csaltátok már meg párjaitokat?
Én is minden hétvégén eljárok bulizni nem is egyszer. Ha volt baráton legtöbbször jött ő is és jól éreztük magunkat,de ha nem akkor se csaltam meg. Barátnőimmel voltam szórakozunk,táncolunk. Különben is egy megcsalást nem lehet az alkoholra fogni...ha valaki megakarja csalni a párját azt bárhol bármilyen állapotban megteszi és kész.
20/L
Valóban nem sok érzelme van a kérdésnek, mert a válaszok nagy része az, hogy "én sose csalnám meg a páromat."
Ahhoz pedig igazán sötét ribancnak kell lennie, hogy valamelyik hozzászóló büszkén írjon egy háromjegyű számot.
Én járok bulizni és gondolom ez azoknak a lányoknak szól,akiknek nagyon számít a külsejük,ez illik rám,elég egoista vagyok,sokat törődök magammal.De nem tetszenek a rózsaszín pólós divatbu*zik és nem lehet elcsavarni a fejem.4éve vagyok a párommal,ezalatt az idő alatt mással mégcsak szemezni sem szemeztem.(sőt szűz oltam mikor megismertem,de attól jártam buliba)
Ha kalandra vágynék otthagynám és lehet egy bővérű,utolsó kis nőcske lennék aki imád dugni(mert imádok,de a párommal jelenleg),de szerintem ahoz nem lenne senkinek semmi köze.Találj normális lányt,azért nem lehet mindenkit egy kalap alá venni aki diszkóba jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!