Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Forditva müködöm? Te mit érzel ha ránézel egy képre ami a kapcsolatotok elején készült?
Anyuval nézegettük a képeket az egyiken a párom egyedül van és anyu mondta hogy huuu itt még men fiatal volt,milyen szép.
Ránéztem a képre és majd elröhögtem magam,egy gyereket láttam rajta.
Ahogy idősödik a párom számomra annál vonzobb,mostmár érett férfi,megmondom őszintén sokkal jobban tetszik,kivánom mint valaha.A sexuális életünk is most van a csúcson,ilyen jó akkor sem volt mikor elkezdtünk járni.
Ez menyire normális?
9,5éve vagyunk együtt a párom most 32éves.
Szerintem normális dolog, egy férfi is (ahogy a nők), harmincon túl lesznek igazán szexik, férfiasak. :) Én 22 évesen így gondolom, legalábbis. az apró ráncoktól csak vonzóbb lesz...
Pl. ott van George Clooney! Láttam róla fiatal, huszonéves képet, ott olyan nyomi feje volt, ő is túl a negyvenen lett igazán férfi (bár nem kifejezetten jön be, csak ő jutott híres példaként eszembe)
Teljesen normális, te is idősebb és érettebb vagy ez természetes.
Én is így vagyok vele.
Én is 32 vagyok és 13 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!