Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerlek valaszoljatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmel 4 honapig jártunk 17 f 17L, nagyon jo kapcsolatunk volt, osztálytársak vagyunk. Nem egy településen lakunk heti 2 szer találkoztunk + iskola egész évbe. Nagyon sokszor sirt utánam semisegekert (mint pld hogy el kel menjen 2 hetre). Arol van szó , hogy kiment 2 hétre nagyszüleihez és veszekedtünk , mert féltékeny lettem és neki eltünt valami . Most van egy uj baratja aki t csak 1 heten 1 szer lát mert mesze laknak egymástol. Mikor elkezdodik a suli es latni fog szerintetek visza terhet neki minden ami volt , es bekulne velem ujra?
2011. aug. 22. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
De nem beszéltetek arról m ivezetett oda hogy másik pasija van? Csak mert egy veszekedés nem = a szkítással max mosoly szünet ami alatt senki nem újít be valkit. Sztem ezeket nektek kénem egbeszélni előbb addig nem igazán tudok konkrétan választ adni .
2011. aug. 22. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ne veszekedj vele, beszéld meg vele h akarsz vele lenni és nem azzal a másik sutttyóval. győzzed meg, légy tökös. am meg házinyúlra nem lövünk, de hát szarjad le:)
2011. aug. 22. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 hétig az MHSZ-t lapozgasd, és hátha el tudod bűvölni a helyesírásoddal, mert így max elijesztesz egy igényes, kulturált embert.
2011. aug. 23. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!