Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok rátok milyen hatással volna ha egy fiútól virágcsokrot kaptok egy szép üdvözlőkártyával?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:36
11/21 szamóca.. válasza:
de finom.
több értelme van mint egy csokorba fogott holttestnek ami pár nap múlva elrohad, és még mocsok drága is.
12/21 anonim válasza:
mennyire ismered a lányt? a csokit mindenki szereti:)
13/21 anonim válasza:
én speciel a virágnak jobban örülök már mint a csokinak, de nem is vagyok 17 éves:) csokit én is tudok magamnak venni...de virágot??? :D
14/21 anonim válasza:
a csoki legalább finom, örömet okoz már azzal is... de a gazzal mégis mi azistennyilát lehet kezdeni? a szemétben köt ki...
15/21 anonim válasza:
majd ha NŐ leszel, megtudod h miért is jó egy csokor virág...
16/21 anonim válasza:
csak azért mert nem szeretem, ha a kedvemért megölnek egy adag élőlényt, amit majd két nap után a kukába dobok, nem vagyok nő? tudod, mit? akkor nem is akarok az lenni...
17/21 A kérdező kommentje:
vagy akkor mindkettőt?
2011. aug. 22. 22:19
18/21 szamóca.. válasza:
az meg már túlzás. bár sztem a csokor is.
vegyél neki egy szál virágot vmit, mellé kis csoki.
19/21 anonim válasza:
nem akarom nyomni a dolgot, de még eszembe jutott, h a csokispapírt/bonbonosdobozt el lehet tenni emlékbe(én el szoktam) és még évek múlva is eszedbe jut a pillanat ha előveszed...
a virágnak tényleg se nyoma, se hamva... megszárítani meg nem érdemes mert rossz ómen (elszárad a kapcsolat is)
20/21 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, de csak ha tetszik a fiú. Ha ismeretlen az ember és többször előfordul ez akkor ijesztő is tud lenni szerintem. Volt egy fiú aki üldözött a szerelmével és nem tudtam lekoptatni, na ha ő küldött volna csokrot nem örültem volna neki. De szerintem szép ajándék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!