Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, hogy a pasinak van-e egy másik nő az életében?
2 és fél éves kapcsolat, másfél éve élünk együtt.Nem volt gond a sex-el és mással sem. Kicsit nehézkes volt mostanában az életünk, és kicsit hanyagolóra vette a dolgot. 3 hete nincs sex, azt mondja nem az jár a fejében, most más dolgokra koncentrál egész nap.
Olyan jeleket várok ide, ami arra utal ill. utalhat.
Kérlek titeket ha lehet részleteibe belemenően.
Köszi
amíg be nem bizonyítod addig nincs biztos jel.
Pl nálunk 2 év együtt élés után derült ki amit sejtettem már.
Mikor össze jöttünk azt mondta nincs senkije sem. De nekem kb fél évig sejtésem volt.
Vagy is olyan történt hogy lementünk romantikázni a balatonhoz és jött egy telefon neki mikor kiszállt a kocsibol és arébb ment telefonálni. Azt mondta munkaügy. Ilyet nem szokot csinálni. Vagy mikor felmetnem hozzá tele volt az extöl kapott cucokkal. Párszor említettem is neki hogy azt érzem van valakije. Erre mindig azt mondta nincs. Aztán pár hete kiderült. A tesója elszólta magát, hogy milyen vicces volt hogy velem is meg az exével is együtt volt. akkor már biztos volt. De elötte azért nem estem neki mert mindig tagadott és csak jelek voltak.
Ja olyan is volt hogy egyszer félhatot mondott a micsodája, pedig ilyen nem fordult elö se elötte se utánna. Valószínü éppen elötte az exel is volt egy kicsit.
aztán az is lehet tényleg valami gondja van túl stresses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!