Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! A nővérem 9,5 év után azt mondja kiszeretett a barátjából. Mit mondhatnék neki, hogy rájöjjön hülyeséget csinál? Gyorsan írjatok! Most csomagol!
Figyelt kérdés
Mivel tudja, hogy nem értjük mit fenét csinál ezért elköltözik, bár szerintem nem kéne. Szerintem nem is tudja hová megy.
Kérlek mondjatok valamit aki megbánta, hogy ilyen hosszú idő után szakítottak mit tehetnék, hogy gondolkozzon ne csak ész nélkül csináljon itt minden hülyeséget...
2011. aug. 22. 20:05
21/25 anonim válasza:
Ha ez a férfi tényleg ennyire szereti, akkor megvárja. Ha rosszul döntött a nővéred, akkor hamarosan békülni akar, és minden rendben lesz. Hagyjátok, hogy maga jöjjön rá, ha tényleg butaságot csinál.
22/25 A kérdező kommentje:
Remélem rájön. Képes lenne éveket is várni.
Ha fele ennyire szeretne engem valaki nem lennék pszichiátriai eset a magány miatt, azért is szeretném, hogy együtt maradjanak mert így igazságtalan, hogy csak így eldobná én meg majd beledöglök annyira vágyam egy társra. :|
2011. aug. 24. 16:15
23/25 anonim válasza:
Örülj neki, legalább vigasztalhatod, ha a nővéred mégsem menne vissza hozzá.
24/25 A kérdező kommentje:
Ez az, bonyolítsuk csak még tovább a helyzetet! :D
2011. aug. 24. 20:51
25/25 anonim válasza:
Ha a nővéred a szakító fél, nem agonizálna, ha összejönnétek. Ha a család többi tagja már beleszeretett, csak örülhetnek, hogy a pasi családtag marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!