Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondanátok el, hogy már csokoloztál azzal a lánnyal, akivel már kb 2x találkoztál?
hát a "kb két" találkozás már eleve furi a kérdésedben :) most kettö vagy nem?! :) nem olyan sok az hogy ne tudd követni... :)
hát én lány vagyok, 15 éves és én mindig mindent megbszéltem a szüleimmel... már egy ideje találkozgattunk egy sráccal, és minden nap elmondtam anyunak meg apunak is (nagy izgatottan) hogy ma milyen édes dolgokkal vett le a lábamrol :) ugyis látták hogy majd kiugrok a börömböl, alap hogy kiváncsiak voltak :) aztán mikor megtörtént (kb 6 honapja) fülig érö szájjal jöttem haza :) elmondtam hog y mivolt és hogy mennyire jo volt :) apu meg azzal ugratott hogy "ugye hogy nem is olyan undi?!" (kiskoromba mindig azt mondtam) :D aztán utána is meséltem hogy egyre jobban megy a dolog :D meg hogy nekik milyen jo mindig együtt vannak, én az ő helyükbe állandoan ezt csinálnám :D
szoval ha neked is ilyen érdeklödöek a szüleid a dolgaid iránt és tudsz velük nyitott lenni akkor meséld el :) örülni fognak neki hogy ilyen bizalmas vagy velük. ök is egyre inkább fognak felnöttnek tekinteni :)
Szia! A sok kortárs után egy (modern) szülő véleménye : én nagyon örülnék, ha a fiam elmondaná majd annak idején, ha van barátnője, tetszik neki valaki.
Megpróbálnék minden kíváncsiságot félretenni, és engedni, hogy annyit meséljen róla csak, amennyit ő szeretne, hgy ne hozzam kínos helyzetbe. Részleteket nem várnék persze.
A bizalom dolog fordítva működik szerintem egy normális gyerek-szülő viszonyban. Ha elmondod, hogy van barátnő és nem titkolod, akkor épül a bizalom, és fokozatosan több szabadságot kapsz.
Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy ciki, ha megosztod az életed fő változásait a családoddal. Sőt. (persze nem kell a részletekbe belemenni, mert igaz, hogy van magánügyed is már ebben a korban)
Szerintem az a srác a felnőttebb, érettebb és értékesebb mint majdani férfi, aki nem fél felvállalni a felelősségeket a szülei és barátai előtt sem. Jelen esetben, hogy barátnőd van, szerelmes vagy. Miért ne tudhatná a családod aki szeret téged?
Én így látom. :o)
Mondj nekik igazat, de nem minden igazat! :)
Tömören: elmondhatod - szinte bármikor - hogy van egy lány, akivel sokszor találkoztok, és aki tetszik neked, és talán alakul valami köztetek, de itt állj is meg.
Nem feltétlenül kell nekik elmondani, és ők sem feltétlenül akarják tudni az összes apró részletet. Épp elég annyi, ha tudják, hogy jártok, hidd el, a többire maguktól is rájönnek majd! :)
Majd ha már komolyabb lépésre szeretnéd elszánni magad (mondjuk szeretnél nála aludni, vagy szeretnéd, ha ő nálatok aludhatna), azt ismét megoszthatod a szüleiddel, kikérheted az ő véleményüket is. :)
Én ezt gondolom. ;)
Nem érdemes elveszíteni a bizalmat olyanokkal, hogy semmibe nem avatod be őket, aztán egyszercsak nagyszülők lesznek... Ha érted, mire gondolok. :)
Szia! Első vagyok, számomra csak a kérdés alapján nem volt egyértelmű, hogy kiknek kell elmondani, nem tudtam, hogy még ilyen fiatal vagy és ez még téma lehet.
No, hát én anno nem mondtam el a szüleimnek, szerintem nyilvánvalónak tartották, hogy ez is megtörténik. Azt elmondtam, hogy van fiúm és hogy randizunk stb, ebből szerintem ők is kitalálták, hogy ha járunk, akkor csókolózunk is (14 voltam az elsőnél). Szerintem neked is elég annyit elmondani, hogy van egy lány, akivel találkozgatsz és alakul a dolog, nyilván ők is voltak ennyi időse és tudják, hogy akik úgymond járnak, azok csókolózni is szoktak.
Amúgy én is szülő vagyok már, remélem majd a fiam is elmondja nekem, hogyha összejött egy lánnyal, de nem várom el, hogy majd beszámoljon róla, hogy mikor és hányszor smaciztak:) Ha azt mondja, hogy van egy barátnője, akkor én úgyis arra fogok gondolni, hogy ez azt jelenti, hogy sétálnak, fogják egymás kezét, csókolóznak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!