Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az alábbi helyzet állna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az alábbi helyzet állna fenn, lépnétek felé?

Figyelt kérdés

Szóval, az elejétől...:) Kényelmesen foglaljatok helyet:)

Randiztam régebben egy lánnyal. 3 randink volt, 2. randin minden megvolt (szóval kézenfogva séta, csók, ilyesmi), de közben befutott egy másik lány is a képbe, aki viszont szerelmes volt belém... A tények tudatában megkérdeztem az első lányt, hogy ő mit érez, és azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát velem, szeret velem lenni, de nem érzi azt, amit kellene. Így összejöttem azzal a lánnyal, aki szeretett... Egy ideig nem beszéltem az első lánnyal, de nemrég újra el kezdünk beszélgetni (msn),sőt! továbbmegyek, flörtöltem vele, úgy látszott/látszik, hogy tetszik neki a dolog, most már újra mindennapos a beszélgetés, és nemrég moziba is elhívott "baráti találkozás céljából"... Pont tegnap volt a napja egyébként, hogy szakítottam a barátnőmmel, de az nem miatta történt, hanem én szúrtam el. Szerintetek akar valamit, vagy tényleg csak baráti a dolog? Én elmondtam neki, hogy nem hiszek a fiú/lány barátságban, hülyeségnek tartom. Amúgy én 23 éves leszek, ő 19 múlt.

2009. ápr. 16. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
az (első) lányt megkérrdezted a 2. v a 3. randi után hogy mit érez irántad.. hát am mit vártál? hogy ő is szerelmetvalljon? az amit mondott sztem pont az h alakul... ("nagyon jól érzi magát velem, szeret velem lenni") ha ilyen jól elbeszélgettek és amiket leírtál.. szerintem nem barátnak akar... (sztem sincs fiú lány bartáság) ugyhogy ez zöld lámpa :)
2009. ápr. 16. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan úgy van, ahogy az első válaszoló mondta. Egy megfontolt lány nem fogja rögtön első csók után azt mondani, hogy "belédszerettem", hacsak előtte már nem volt sok ideje szerelmes.

Mikor tőlem kérdezte ezt egyszer régen volt barátom, én ugyanezt válaszoltam neki: "nagyon kedvellek, jó veled lenni". Ő ezen tisztára meglepődött. Mire én: "miért, eddig nem hallottad még ezt senkitől?" Ő pedig így felelt: "eddig mindig mondták, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ez pedig meglepett."

És utána együtt voltunk másfél hónapig, és nem azért lett vége, mert megromlott a kapcsolatunk, vagy mert egyikünk félrelépett.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy van esélyed, nem is kicsi, ennél a lánynál. Főleg, ha tisztességes maradsz. :) (23/L)

2009. ápr. 16. 10:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)

Remélem, hogy lesz valami, mert nagyon tetszik:)

2009. ápr. 16. 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt mondta akkor:

"hát megmondom őszintén, 1 olyan pasi vagy számomra akivel nagyon jól érzem magam, de nem tudom hogy barátságon kívül lehetne e köztönk bármi is, nem tudom de én nem ézem azt amit ilyenkor

sajnálom"

Ezért vagyok annyira bizalmatlan...

2009. ápr. 16. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Csakmert még az elején avgytok és ismerkedtek az nem jelenti azt,hogy nem kellesz neki.Járjatok majd minden jön magátol.a másik nem jelentkezget utánnad?
2009. ápr. 16. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted?

Quote: A másik nem jelentkezget utánad?

2009. ápr. 16. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
akivel szakitottál nem keresgeti a társaságod?
2009. ápr. 16. 17:57
 8/8 A kérdező kommentje:
De igen, a vége kimondása óta folyamatosan keres...
2009. ápr. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!