Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek szerelmes?
Akkor leszel szerelmes, ha eljön az ideje. Nem verseny ez, hogy sietni kelljen...
Egyébként tény, hogy a szerelem jó dolog, de vannak hátrányai is, főleg ha viszonzatlan, szóval ha így nézzük, kicsit még irigyellek is.
amúgy én pont fordítva vagyok. Kb azonnal "szerelmes" tudok lenni egy lányba. Persze nagyon ritkán fordul elő, mert ahhoz olyan különlegesen kinéző lány is kell - aki hihetetlenül aranyos és vékony szép egyedi arca van és visszahúzódó és művészi meg mittudomén.
nade az a lényeg, ha mondjuk látok egy ilyen "csodát" és még mondjuk beszélgetek is vele, akkor nagyon bele tudok esni...
Akár hetekig is vele álmodok, elképzelem ahogy fogja a kezem, a mosolyát, az illatát, de rendszerint nem látom többet, vagy le se szarik...
én meg már hányszor voltam az, szerintem rekordot döntenék, de még sem volt egy nőm sem
hokizni szoktál? mert, ha nem akkor nincs nemi vágyad vagy mi, hallottam ilyen emberekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!