Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes leszek? Tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes leszek? Tetszik, de nem biztos.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik nekem, meg tök jó fej meg minden, és amikor rágondolok a szívem összeszorul stb. De még nem vagyok szerelmes, de szeretnék az lenni, mert összejöhetne a dolog. Ebből lehet az, ugye.

16/L

2011. jún. 20. 22:32
 1/3 anonim válasza:
szeretnék szerelmes lenni..drágám ez nemígy működik tudod a szerelem vagyjön vagy nem...
2011. jún. 20. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsi lány, ó, szia, helló...

Mondok én neked valamit. Az életben nincs biztos. Csak a halál. De az neked még messze van... Úgyhogy nyugi... majd megtalál, és akkor nem lehet előle menekülni :D

2011. jún. 20. 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:

tisztában vagyok vele, hogy nem így működik... de azért na. xD

(Fluorral meg lécci ne jöjjetek nekem O.o)

2011. jún. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!